Masahiro Sakurai – Youtube Zilveren Play Button

Masahiro Sakurai – Youtube Zilveren Play Button

Masahiro Sakurai, die Super Smash Bros. maakte, begon dit jaar zijn eigen YouTube-kanaal. Daarin vertelt hij hoe je videogames maakt.

En het lijkt erop dat het kanaal al goed van start is gegaan. YouTube gaf Sakurai een zilveren afspeelknop omdat zijn kanaal al meer dan 100.000 abonnees heeft. Sakurai’s Engelse en Japanse YouTube-kanalen hebben samen meer dan 800.000 abonnees.

Laten we nu voor goud gaan!

Het is nog te vroeg om te zeggen of hij het grote doel van 1 miljoen abonnees kan bereiken, dat is wanneer YouTube meestal een gouden afspeelknop geeft.

Over YouTube Creator-beloningen

Creators steken hun hart en ziel in hun video’s, en we zijn er trots op ze te eren wanneer ze abonneemijlpalen bereiken die hen een Creator Award opleveren.

YouTube is de enige die beslist wie een Creator Award krijgt, en we geven deze alleen aan mensen die zich aan de regels hebben gehouden. Voordat awards worden uitgereikt, worden kanalen bekeken. Dat betekent beloningen geven aan makers die hun account een goede reputatie geven, onder meer door geen waarschuwingen vanwege auteursrechtklachten te krijgen, de communityregels te overtreden of fictief meer abonnees te krijgen.

Als je kanaal in aanmerking komt, ontvang je binnen een week na het bereiken van een mijlpaal voor Creator Awards een bericht in je Creator Studio. Het bericht bevat een unieke inwisselcode die u moet invoeren op ons inwisselportaal. Als je daar eenmaal bent, hoef je alleen maar je kanaalnaam en verzendgegevens in te vullen.