Mobiele Dragalia Lost ontving eigen Nintendo Direct

Mobiele Dragalia Lost ontving eigen Nintendo Direct

Nintendo heeft een speciale Nintendo Direct gehouden voor Dragalia Lost!

video
play-rounded-fill

Dragalia Lost

De Nintendo Direct onthulde geen schokkende zaken en is puur bedoeld om je een indruk te geven van het spel. Dragalia Lost is een kleurrijk ogend rollenspel, waarin je met een gezelschap van magiërs, krijgers en draken op een grootse reis gaat.

Je doel is om in diverse hapklare missies het koninkrijk Alberia van al het kwaad te ontdoen – een queeste die ook in co-op met maximaal drie andere spelers vervuld kan worden!

Dragalia Lost markeert de eerste keer dat Nintendo een volledig nieuwe IP op mobiele platformen lanceert. Volgens het bedrijf is het spel dan ook specifieke voor dit platform ontworpen, maar kent het wél de diepte die je normaal gesproken in consolegames vindt.

Doug Bowser over Dragalia Lost

Onze mobiele strategie breidt zich uit met de lancering van Dragalia Lost. Fans zijn op zoek naar diverse ervaringen op smartphones en dit levendige rollenspel complementeert onze andere mobiele spellen perfect, om tegelijkertijd ook iets volledig nieuws te bieden.

Het spel is free-to-start. Met in-game valuta Diamantium of Wyrmite is het mogelijk om nieuwe personages, draken of speciale accessoires op te roepen. Diamantium verkrijg je door geld te betalen, terwijl je door queesten te voltooien Wyrmite verdiend. In totaal zijn er meer dan zestig personages om aan je reisgezelschap toe te voegen, elk met hun eigen wapenklasse en elementen.

Het is nog niet bekend wanneer Dragalia Lost onze kant op komt. Vanaf 27 september is het verkrijgbaar in de Verenigde Staten, Japan, Hong Kong en Macau voor iOS en Android.