Mortal Kombat – 30 jarig jubileum

Mortal Kombat – 30 jarig jubileum

Warner Bros. Games en NetherRealm Studios vieren met trots het 30-jarig jubileum van Mortal Kombat, een franchise van miljarden dollars waarvan sinds de lancering meer dan 79 miljoen videogames zijn verkocht. de eerste kwam uit in een speelhal op 8 oktober 1992. In de afgelopen 30 jaar maakte de beroemde Mortal Kombat-serie deel uit van de populaire cultuur.

Het heeft vele prijzen gewonnen, waaronder meerdere D.I.C.E. Awards van de Academy of Interactive Arts & Sciences, The Game Awards en vele anderen. Er zijn over de hele wereld meer dan 15 miljoen exemplaren van Mortal Kombat 11 verkocht, waarmee het de snelst verkopende game in de geschiedenis van de serie is. Tot op heden hebben meer dan 150 miljoen mensen Mortal Kombat Mobile gedownload.

video
play-rounded-fill

Mortal Kombat-geschiedenis

Ter ere van het feit dat Mortal Kombat al 30 jaar bestaat, is er een nieuwe video gemaakt die laat zien hoe belangrijk de franchise is geweest in drie decennia van entertainment, van videogames tot films tot tekenfilms.

De herdenkingsvideo omvat 30 jaar verpletterende content, van de eerste Mortal Kombat-game in 1992 tot Mortal Kombat 11 Ultimate in 2020, en van de eerste live-action Mortal Kombat-film in 1995 tot de vernieuwde Mortal Kombat-film in 2021. Het bevat ook een visuele spotlight op legendarische Mortal Kombat-jagers zoals Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Johnny Cage, Sonya Blade, Liu Kang, Kung Lao, Kitan. Ook is er vandaag nieuw artwork uitgebracht om de 30e verjaardag van Mortal Kombat te vieren. Het toont enkele spelmodi, verhaalmomenten, personages en afwerkingsbewegingen uit de geschiedenis van het spel, allemaal in de vorm van het beroemde drakenlogo. Op MortalKombat.com, dat opnieuw is ontworpen en geüpdatet voor dit belangrijke evenement, kun je de video en het artwork vinden voor het 30-jarig jubileum van Mortal Kombat.

Als onderdeel van het jubileum zal Klassic Movie Raiden uit de film uit 1995 van 7 oktober tot 11 oktober te zien zijn in Mortal Kombat Mobile. Het uiterlijk en de stem van het personage zijn afkomstig van acteur Christopher Lambert. Spelers kunnen van 7 tot 14 oktober ook elke dag inloggen om gratis cadeaus te krijgen en te genieten van veel nieuwe content in de game. Je kunt Mortal Kombat (2021), Mortal Kombat (1995), Mortal Kombat: Legacy (webserie 2013) en Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms (2021 animatiefilm) nu ook bekijken op HBO Max. Je kunt Mortal Kombat: Defenders of the Realm (1996 animatieserie) nu ook op digitale platforms kopen.

Ad