Neftlix – Sonic Prime’s Eerste aflevering – Gratis op Youtube

Neftlix – Sonic Prime’s Eerste aflevering – Gratis op Youtube

Fans kunnen nu een eerste glimp opvangen van Sonic Prime, zelfs als ze geen Netflix-lidmaatschap hebben, na de première van de show eerder op de streamingdienst. De pilot-aflevering van de gloednieuwe animatieserie is nu in zijn geheel en gratis te zien op YouTube.

video
play-rounded-fill

Na een excursie die niet verloopt zoals gepland, bevindt Sonic zich aan het begin van deze eerste aflevering, die in totaal veertig minuten duurt, in een vreemd parallel universum. Als kijkers echter willen weten wat er daarna gebeurt, moeten ze zelf de resterende zeven afleveringen van het eerste seizoen op Netflix bekijken.

Over Sonic Prime

Een “avontuur met een hoog octaangehalte” en een “reis van zelfontdekking en verzoening” volgen Sonic terwijl hij concurreert om een ​​”raar nieuw universum” te redden in de videogame Sonic Prime, die wordt gekarakteriseerd als een “hoog octaangehalte”. actie.

Na een geweldig gevecht tussen Sonic the Hedgehog en Dr. Eggman, is de wereld verbrijzeld, wat Sonic dwingt om op een missie te gaan om de Shatterverse te repareren en zijn metgezellen te redden, die hij tot dan toe als vanzelfsprekend had beschouwd . Tijdens zijn reizen graaft Sonic nieuwe planeten op en maakt onderweg nieuwe vrienden.

Na een gevecht met Eggman vernietigt Sonic per ongeluk het Paradox Prism, waardoor hij naar een ander universum wordt getransporteerd. Daar leert hij dat hij in dit universum niet bestaat, en dat “The Chaos Council”, een kwaadaardige groep bestaande uit vijf versies van Eggman die uit verschillende dimensies komen, regeert met ijzeren vuist. Sonic moet samen met alternatieve versies van zijn vrienden samenwerken om te voorkomen dat de Raad de controle over de Shatterspaces probeert over te nemen, en Sonic moet ook vinden

Het plot

Sonic the Hedgehog gelooft dat hij alles heeft meegemaakt wat er te beleven valt, maar wanneer zijn meest recente gevecht met Dr. Eggman het Paradox Prism verbrijzelt, wordt hij tollend door tijd en ruimte gestuurd in het avontuur van zijn leven. Terwijl Sonic door de bizarre nieuwe rijken van de Shatterverse snelt, zoekt hij naar de herkenbare gezichten van Tails, Rouge, Amy en Knuckles in de hoop dat ze hem terug kunnen leiden naar Green Hill. Er is slechts één addertje onder het gras: deze Shatter-versies van zijn voormalige vrienden, die allemaal een nieuw uiterlijk, een nieuwe houding en talenten hebben die passen bij hun nieuwe realiteit, hebben nog nooit van Sonic gehoord.

Dit is een behoorlijke uitdaging. Sonic moet het vertrouwen van zijn vrienden terugwinnen en hen laten zien hoe ze moeten samenwerken, iets wat hem nooit vanzelf is gegaan. Alleen dan zal hij in staat zijn om de stukjes van zijn primaire realiteit weer in elkaar te passen. Sonics actievolle avontuur wordt meer dan een race om de Shatterverse te redden van de kwade machinaties van Dr. Eggman en zijn leger van Badnik-robots wanneer hij onderweg hulp krijgt van een onverwachte bron, zijn oude rivaal Shadow. In plaats daarvan wordt het een race om de vrienden te redden die hij als vanzelfsprekend beschouwde. De gehandschoende handen van Sonic zijn bepalend voor de toekomst van de Shatterverse!

Het resultaat is dat het programma zich afspeelt in dezelfde omgevingen als die in de Sonic-videogames, en een meer up-to-date versie van Sonic bevat.