Netflix – BioShock film aangekondigd

Netflix – BioShock film aangekondigd

BioShock is een populaire videogameserie die bekend staat om zijn realistische landschappen en meeslepende verhaallijnen. Het is het soort spel waar Hollywood-filmmakers over fantaseren, maar eerdere pogingen hebben altijd gefaald. Het lijkt erop dat dit gaat veranderen, aangezien Netflix officieel heeft onthuld dat ze een BioShock-film aan het ontwikkelen zijn, ongeveer 15 jaar nadat de originele game werd uitgebracht!

Er is een BioShock-film aangekondigd door Netflix

Netflix onthulde een BioShock-filmsamenwerking met 2K en Take-Two Interactive in een reeks tweets op het NetflixGeeked-account. Het nieuws werd gepost met een foto van de originele game en de iconische slogan van de game: zou je zo vriendelijk willen zijn?

Film Stories onthulde vorige week het bestaan ​​van de Netflix BioShock-film, wat leidde tot deze formele aankondiging. Netflix had destijds handelsmerken gedeponeerd voor BioShock, BioShock 2 en BioShock Infinite, evenals voor Rapture in het algemeen. Het is aannemelijk dat Netflix een hele reeks BioShock-films plant, als de eerste een succes wordt.

Het is op dit moment niet bekend of BioShock-maker Ken Levine bij dit project betrokken is. Hij is al in verband gebracht met eerdere pogingen om de game aan te passen voor het grote scherm. Deze aanpassing zou slechts enkele weken verwijderd zijn van de productie, maar er waren problemen met het budget en de classificatie van de film.

Het is onzeker of deze bijgewerkte versie van de film de R-classificatie zal krijgen die Levine wenste.