Netflix neemt Cozy Grove-ontwikkelaar Spry Fox over

Netflix neemt Cozy Grove-ontwikkelaar Spry Fox over

Netflix heeft de overname aangekondigd van Cosy Grove-ontwikkelaar Spry Fox. De prijs van het contract is niet bekendgemaakt door de streamingdienst.

Netflix heeft geleidelijk een portfolio van mobiele games opgebouwd als extra bonus voor leden van online videostreamingservices. Netflix is ​​al eigenaar van Next Games, Night School Studio en Boss Fight Entertainment, die allemaal games maken voor een divers publiek.

Verklaring van Netflix

Terwijl we in november onze eerste verjaardag van het uitbrengen van games naderen, zijn we verheugd aan te kondigen dat Spry Fox zich bij Netflix zal voegen als onze zesde interne gamestudio.

Spry Fox is een bekroond indiebedrijf dat gespecialiseerd is in intieme, unieke games. Hun unieke benadering van gameproductie en succes met titels als Triple Town, Alphabear en Cosy Grove zal onze creatieve groei in een ander favoriet genre helpen versnellen en bijdragen aan het groeiende aanbod aan gamesportfolio van Netflix, dat voor elk wat wils zal bieden.</p >

Spry Fox mede-oprichter Daniel Cook

“Toen David en ik twaalf jaar geleden Spry Fox lanceerden, was ons doel om een ​​plek te creëren waar aardige, getalenteerde individuen prachtige, unieke games konden bouwen in een vriendelijke sfeer die mensen gelukkig maakte.” We zijn allemaal erg blij dat we ons bij Netflix voegen als een intern gamingbedrijf en samenwerken om ongelooflijke games te maken.”

We zijn verheugd om samen te werken met een studio waarvan de idealen – een aanhoudende nadruk op het geluk van werknemers en spelers – vrij gelijkaardig zijn aan de onze. Ons game-avontuur is nog maar net begonnen, maar ik ben blij met het fundamentele werk dat we hebben gedaan om onze interne creatieve capaciteiten op te bouwen, zodat we onze leden de best mogelijke game-ervaring kunnen bieden als onderdeel van hun lidmaatschap, inclusief geen advertenties en geen in-app aankopen.