Netflix – Scott Pilgrim anime op komst

Netflix – Scott Pilgrim anime op komst

Herinner je je Scott Pilgrim nog? De conclusie van de strip en de film, die beide 11 jaar geleden werden gepubliceerd, evenals een zeer prachtige videogame die werd geport naar de Nintendo Switch. Hoewel er enkele kleine afwijkingen waren van het hoofdverhaal in de vorm van strips en een korte animatiefilm, was het verhaal van Scott, Ramona en hun vrienden redelijk goed ingepakt, waardoor er weinig kans was op een vervolg.

Scott Pilgrim anime

Dat wil niet zeggen dat auteur Bryan Lee O’Malley al klaar is met zijn serie. Volgens de Hollywood Reporter wordt er een Scott Pilgrim anime-versie geproduceerd voor Netflix, maar deze moet nog een officiële seriebestelling krijgen.

O’Malley zal schrijven en uitvoerend produceren met BenDavid Grabinski, die onlangs Nickelodeon’s Are You Afraid of the Dark? De Scott Pilgrim-anime zal worden geproduceerd door Science SARU (Devilman Crybaby, Space Dandy), en uitvoerende producenten Edgar Wright en Nira Park zullen worden betrokken. Hoewel het programma formeel nog geen groen licht heeft gekregen, is Netflix niet bezig zijn fans eindeloos verdriet te bezorgen, dus het feit dat het überhaupt in productie is, is een positieve indicatie.

Over Scott Pilgrim vs. The World™: The Game – Complete Edition

In deze complete editie herontdek je de beroemde 2D arcade-achtige beat ’em up geïnspireerd door de legendarische stripserie en film Scott Pilgrim vs. The World!

De originele Scott Pilgrim vs. The WorldTM: The Game, evenals de originele DLC’s, de Knives Chau en Wallace Add-On Packs, zijn opgenomen in deze Complete Edition.

Speel als Scott Pilgrim, Ramona Flowers, Knives Chau, Stephen Stills en andere personages. Niveau omhoog om nieuwe vaardigheden, verborgen goederen en modi te ontdekken, sterke vrienden te bellen en meer!

Op je zoektocht naar het verslaan van de League of Ramona’s Evil Exes, werk je samen met vrienden en combineer je je talenten om je een weg te banen door golven van uitdagende vijanden, of neem het op tegen ze in fantastische minigames zoals Dodgeball!

Ad