Netflix – Sonic Prime Animated Series teaser

Netflix – Sonic Prime Animated Series teaser

Netflix toonde eindelijk wat Sonic Prime-beelden, hun aanstaande Sonic The Hedgehog-animatieserie, iets meer dan een jaar na het debuut.

De snelle teaser verscheen aan het einde van een preview van de animatieserie ‘After School’ die op YouTube was geüpload en waarin ook extra kinderprogramma’s stonden die Netflix voor het jaar had gepland. De teaser geeft ons een eerste glimp van Sonic’s verschijning in de serie, evenals de vertolking van stemacteur Deven Christian Mack in de rol.

video

(begint om 1:49):

Helaas is er geen releasedatum voor het programma bekendgemaakt.

Over Sonic Prime

Sonic Prime is een nieuwe Netflix 3D-animatieserie. Het wordt het zesde geanimeerde programma gebaseerd op de Sonic the Hedgehog-franchise, het tweede computergeanimeerde programma na Sonic Boom en het eerste dat in première gaat op een streamingdienst.

Sonic Prime wordt aangekondigd als een ‘avontuur met een hoog octaangehalte’ dat Sonic volgt en zijn zoektocht om een ​​’vreemd nieuw multiversum’ te behouden. Een “reis van zelfontdekking en verzoening” wordt ook vermeld voor het programma. Als gevolg hiervan zal het programma plaatsvinden in dezelfde omgeving als de Sonic-games en zal Modern Sonic de hoofdrol spelen.

Ad