Netflix – Sonic Prime – Volledige trailer

Netflix – Sonic Prime – Volledige trailer

De complete trailer van Netflix’ nieuwe animatieserie Sonic Prime, waarin ieders favoriete blauwe waas schittert, is gepubliceerd. Het uitgangspunt en de plot van de serie, waaronder Sonic die door het universum reist, worden verder uitgelegd in de trailer.

video
play-rounded-fill

Over Sonic Prime

Meer verschillende iteraties van verschillende Sonic-personages, waaronder Pirate- en Wild-iteraties, zijn te zien in de teaser.

Terwijl Sonic zich haast om een ​​”vreemd nieuw universum” te behouden, wordt Sonic Prime aangekondigd als een “avontuur met een hoog octaangehalte” en een “reis van zelfontdekking en verzoening”.

Sonic the Hedgehog en Dr. Eggman raken verwikkeld in een bloedig conflict dat culmineert in een universum-schokkend incident dat Sonic dwingt op een missie te gaan om de Shatterverse te repareren en zijn vrienden te redden, die hij tot dan toe als vanzelfsprekend had beschouwd .

Sonic verkent tijdens de reis nieuwe rijken en vrienden.

De nieuwste trailer geeft meer details over het verhaal: nadat hij Eggman heeft verslagen, vernietigt Sonic per ongeluk het Paradox Crystal, waardoor hij naar een ander universum wordt gestuurd waar hij erachter komt dat hij niet bestaat. In plaats daarvan regeert ‘The Council’, een snode groep van vijf Eggmans uit verschillende dimensies, met ijzeren vuist. Sonic en de alternatieve versies van zijn vrienden moeten samenwerken om de poging van de Eggmen om de Shatterspaces over te nemen te stoppen en Sonic te helpen een manier te vinden om naar huis terug te keren.

Hierdoor verschijnt Modern Sonic in het programma, dat zich in dezelfde werelden bevindt als de Sonic-videogames.

Op 15 december 2022 maakt Sonic Prime zijn debuut.