Netflix – The Cuphead Show datum & trailer

Netflix – The Cuphead Show datum & trailer

De Cuphead-show! heeft een prachtige nieuwe trailer en een releasedatum van 18 februari 2022 om aan de wereld te laten zien, dankzij Netflix en Studio MDHR. De nieuwe teaser, die eigenlijk veel meer een visueel feest is dan we hadden verwacht, houdt de ouderwetse sfeer van de harde baas rush-videogame vast. We begrijpen volledig waarom dit project zo lang heeft geduurd om te voltooien. Maar het lijkt het wachten waard!

video
play-rounded-fill

Over Cuphead

Cuphead is een typisch run-and-gun actiespel met een sterke nadruk op eindbaasgevechten. De beelden en geluiden zijn minutieus gemaakt met dezelfde methoden als tekenfilms uit de jaren 30, inclusief klassieke, met de hand getekende celanimatie, aquarelachtergronden en echte jazzopnames.

Speel als Cuphead of Mugman (singleplayer of lokale coöp) terwijl je door bizarre rijken reist, nieuwe wapens verwerft, sterke supervaardigheden onder de knie krijgt en verborgen waarheden ontdekt terwijl je probeert de duivel terug te betalen voor je schuld!

Er komt eindelijk meer Cuphead aan!

Cuphead werd voor het eerst uitgebracht in 2017 op Xbox One en pc, en werd later geport naar Nintendo Switch in 2019. We hebben lang gewacht op de grote DLC van de game, The Delicious Last Course, die uiteindelijk als laatste werd aangekondigd maand met een releasedatum van 30 juni 2022.

Het lijkt eindelijk alsof alles in de wereld klopt nu The Cuphead Show! heeft een releasedatum in februari en een nieuwe Netflix-teaser. Als je geïnteresseerd bent, heeft het programma zelfs een gamified website waar je er meer over te weten kunt komen. De Cuphead-show! zal worden uitgebracht in 12 afleveringen van elk 12 minuten, dus verwacht een aantal prachtige old-school korte animatiefilms.

Ad