Netflix verwijdert Super Mario Bros. 3 Cartoon eind maart

Netflix verwijdert Super Mario Bros. 3 Cartoon eind maart

Maart loopt ten einde, Nintendo zal binnenkort zijn catalogus met Super Mario 35th Anniversary-producten en -games stopzetten en verwijderen, waaronder Super Mario Bros. 35, Super Mario 3D All-Stars, de Super Mario Game & Watch , Super Mario 35 en meer.

Tot ziens, koning Mario

Nintendo zal niet het enige bedrijf zijn dat aan het einde van zijn jubileum de stekker uit het stopcontact trekt met betrekking tot Mario-gerelateerd materiaal. Verschillende bronnen en gebruikers merkten op dat Netflix de cartoon van Super Mario Bros. 3 op 31 maart van zijn platform zal verwijderen.

Alle 26 afleveringen worden momenteel verwijderd van Netflix op 31 maart 2021 en hoewel de show al een nieuw streaming-huis heeft gevonden in de Verenigde Staten met dank aan Paramount +, weten we nog niet waar het naartoe zal gaan Europa op dit moment.

Het is niet helemaal duidelijk of deze stap te maken heeft met de stopzetting van andere producten met Mario-thema aan het einde van zijn jubileum, of met iets dat Netflix al die tijd toevallig van plan was.

Over The Adventures of Super Mario Bros. 3

Wanneer koning Koopa ontsnapt uit de Banishment Zone, komen de Super Mario Bros. in actie in een andere geanimeerde saga gebaseerd op de populaire videogame. Wie kan er beter wat stinkende schildpadademhaling wegdrijven dan een paar helden in overall? Alle pijpen leiden tot plezier!

Goed nieuws

De Super Mario Bros. Super Show!, een andere Mario-animatieserie staat momenteel niet gepland om Netflix te verlaten op dit moment.