Niantic Pokemon GO Fest rechtszaak schikking

Niantic Pokemon GO Fest rechtszaak schikking

Het is veilig om te zeggen dat het Pokemon GO Fest van vorig jaar niet helemaal volgens plan was voor Niantic. Er waren een aantal problemen die online goed werden gedocumenteerd en fans waren niet blij met de situatie.

Pokemon GO Fest fallout

Snel vooruit naar nu en het bedrijf heeft $ 1,575,000 uit een Pokemon GO Fest gerelateerd rechtszaak aangekondigd. Deelnemers aan het evenement moeten hier klikken om te weten te komen hoe ze de betaling kunnen ontvangen; http://gofestsettlement.com/ 

Volgens TechCrunch moeten degenen die een deel van de schikking claimen echter via het spel hebben ingecheckt bij GO Fest (vermoedelijk om te voorkomen dat degenen die hun tickets voor een prijsverhoging hebben verkocht er meer geld mee verdienen), en iedereen die meer claimt dan $ 107 aan onkosten zullen ontvangsten moeten hebben “. Het resterende geld wordt “gelijkelijk verdeeld en gedoneerd aan de stichting Illinois Bar en de non-profitorganisatie Chicago Run”. Geen van de genoemde schikking zal terugkeren naar de handen van Niantic.

We weten dat Niantic heeft gezegd dat ze hun les hebben geleerd van het evenement van vorig jaar en het de komende maand nog een kans geven in Chicago. Het zien van de genoemde hoeveelheid ($ 1.575.000) is tot op zekere hoogte krankzinnig.

Ad