Nieuwe Pokemon-anime gaat op 14 april in première in Japan

Nieuwe Pokemon-anime gaat op 14 april in première in Japan

Omtrent de gloednieuwe Pokemon-anime is onthuld door het officiële Pokemon-account op Twitter dat deze voor het eerst uitgezonden zal worden in Japan op vrijdag 14 april om 18:55 uur. lokale tijd op TV Tokyo.

De show bevat twee nieuwe hoofdpersonages. Ash Ketchum, het hoofdpersonage van de serie, maakt op dit moment al bijna 25 jaar deel uit van de anime. Liko en Roy, de twee nieuwe hoofdrolspelers, zullen zijn positie innemen. Wij in het westen hebben nog geen releasedatum voor de nieuwste Pokemon-anime, maar zodra The Pokemon Company de aankondiging doet, zullen we er een punt van maken om u te laten weten wanneer deze beschikbaar zal zijn.

Eerste plotsamenvatting

Er is ook een nieuwe plotsamenvatting voor de anime-aanpassing uit 2023 beschikbaar gemaakt.

“De nieuwe serie wordt een frisse droom en avontuur dat zich afspeelt in het hele Pokémon-universum. Liko en Roy gaan op avontuur met een groot aantal Pokémon, zoals Sprigatito, Fuecoco en Quaxly. De serie bevat ook andere Pokémon.

Afgezien van wat hierboven is getoond, weten we op dit moment vrij weinig over de aanstaande Pokemon-anime. Hoewel we foto’s van Liko en Roy hebben gezien, is er op dit moment absoluut weinig bekend over hun persoonlijkheden.

Liko lijkt veel van de kenmerken van Ash te hebben, en ze draagt ​​zelfs een haarspeld die bij de zijne past. Dit heeft ertoe geleid dat veel fans speculeren dat Liko echt de dochter van Ash is. Dit is op dit moment slechts een vermoeden, maar als dit waar blijkt te zijn, kan de nieuwe Pokemon-show in de toekomst plaatsvinden met een oudere versie van Ash.