Ninjala Anime Series debuteerde op 8 januari

Ninjala Anime Series debuteerde op 8 januari

GungHo Entertainment zei vorig jaar dat er een Ninjala-anime in de maak was, met een premièredatum in 2022. Het lijkt erop dat fans niet lang hoeven te wachten om het nieuwe programma te zien!

Volgens de officiële Ninjala-website gaat de nieuwe anime-serie op 8 januari 2022 in Japan in première in verschillende televisiestudio’s. Als je buiten Japan woont, wordt elke aflevering elke donderdag om 19.00 uur een week lang in het Engels gepresenteerd op het officiële YouTube-kanaal van PlayNinjala. (PST) vanaf 13 januari 2022.

Over Ninjala’s Anime

Ninja-gom is een substantie waarvan wordt gezegd dat ze de kracht van de Shinobi die erin zit, versterkt en naar voren haalt…

Burton, Berecca en Ron, drie onderzoekers van de World Ninja Association (WNA), nemen het op zich om het in het geheim te maken. Ze zijn er echter alleen in geslaagd om mislukking na mislukking te produceren.

Na drie jaar testen zijn ze er echter eindelijk in geslaagd Ninja-Gum te maken!

Het extreme ninja-vechttoernooi “Ninjala”, waarbij Ninja-Gum wordt ingezet, wordt uitgevoerd om de beste Shinobi te identificeren, maar achter de schermen zijn er gebeurtenissen en intriges met betrekking tot Ninja-Gum en de aanwezigheid van mysterieuze entiteiten…< /p>

De Ninjala anime-serie, met in de hoofdrollen Burton, Berecca, Ron, Van, Emma, ​​Jane, Kappei en Lucy, evenals Gumchi, is begonnen!

Ad