Nintendo Direct komt 29 juni 2022 lijkt het

Nintendo Direct komt 29 juni 2022 lijkt het

Fans kijken al weken uit naar de aankondiging van Nintendo’s traditionele Nintendo Direct in juni, wanneer het bedrijf normaal gesproken onthullingen en updates zou geven over titels die later dit jaar of begin volgend jaar verschijnen.

Hoewel Nintendo vrij stil is gebleven, lijkt het erop dat de datum van hun presentatie per ongeluk is bekendgemaakt door een lid van de branche. Alanah Pearce, een gameschrijver en voormalig gamejournalist, onthulde dat de June Direct van dit jaar op 29 juni 2022 zou worden uitgezonden tijdens een show op haar Twitch-account.

Vrij zeker op 29 juni

“Heb het hier voor het eerst gehoord”, zegt Pearce. Laat me even controleren of ik het opgeschreven heb. 29e, ja. 29 juni. Rechtstreeks van Nintendo.”

Echter, Pearce gaat verder met te zeggen dat ze deze datum niet rechtstreeks van Nintendo heeft gekregen en geen informatie over de directe zou publiceren. Hoewel ze haar bron niet noemde, is de informatie waarschijnlijk afkomstig van iemand binnen de sector die bekend is met de planning van dergelijke lezingen.

“Technisch gezien is het geen lek, aangezien Nintendo me niet op de hoogte heeft gesteld, en dat is hoe ik dat besluit, maar ik geef er ook niets over vrij.”

Over het algemeen raden we onze lezers aan hier voorzichtig mee om te gaan totdat Nintendo officieel een Nintendo Direct aankondigt.