Nintendo Live 2022 aangekondigd

Nintendo Live 2022 aangekondigd

Nintendo heeft gezegd dat Nintendo Live 2022 in de herfst van dit jaar in een tweedaags weekend in Japan zal plaatsvinden.

Sinds 2019 heeft het evenement niet meer plaatsgevonden. Maar Nintendo heeft besloten het terug te brengen, met enkele veiligheidsmaatregelen.

Over Nintendo Live 2022

Vanwege de coronaviruspandemie worden de mensen die zullen gaan bij toeval gekozen. Nintendo vraagt ​​fans ook om bijvoorbeeld maskers te dragen en voorzichtig te zijn.

Fans kunnen zich verheugen op toernooien, games die ze kunnen spelen en zelfs muzikale optredens op het evenement zelf. Op beide dagen zijn er toernooien voor Splatoon 3 en Super Smash Bros. Tournament. Nintendo Switch Sports heeft op de tweede dag ook een toernooi. De games die voor de concerten zijn gekozen zijn Splatoon 3 en Animal Crossing: New Horizons

Er zullen ook podiumevenementen zijn, zoals een sessie waarin het komische duo Yoiko Nintendo Switch Sports speelt en een andere waar enkele van de beste Mario Kart 8 Deluxe-spelers het tegen elkaar opnemen. Ten slotte maken mensen die bepaalde spellen spelen kans op prijzen.

Nintendo Live 2022 vindt plaats op de Tokyo Big Site in Odaiba op 8 en 9 oktober 2022. Hier vind je de officiële site; https://www.nintendo.co.jp/live/index.html 

Ad