Nintendo Minute mede-presentator Krysta Yang verlaat Nintendo

Nintendo Minute mede-presentator Krysta Yang verlaat Nintendo

Nintendo’s wekelijkse Nintendo Minute-programma eindigde na meer dan 400 afleveringen gemaakt door de makers Krysta Yang en Kit Ellis. De ene helft van die combinatie is nu naar groenere weiden verhuisd, zo lijkt het.

Tot ziens en bedankt Krysta

Krysta Yang kondigde afgelopen weekend haar vertrek aan bij Nintendo of America, na meer dan 14 jaar bij het bedrijf te hebben gewerkt. Krysta zei dat het haar “droombaan” was om te beginnen als assistent bedrijfszaken en zich op te werken tot PR-manager en dat het fantastisch was om “deel uit te maken van enkele van de meest iconische evenementen in gaming”.

Over Krysta Yang

Krysta Yang (geboren 18 mei 1984) was de voormalige public relations-manager voor Nintendo of America. Ze is ook een van de twee co-hosts van Nintendo Minute samen met Kit Ellis. Ze verliet Nintendo in januari 2022. Krysta Yang werd in 1984 in China geboren. Ze ging rond de feestdagen op vijfjarige leeftijd naar de Verenigde Staten. Daar kochten haar ouders een NES voor haar en Yang begon Nintendo-games te spelen.

Ze kwam in 2007 bij Nintendo en werkte de keten op in public relations. Ze was de sleutel in het starten van Nintendo’s aanwezigheid op sociale media. In 2013 presenteerde ze samen met Kit Ellis een serie genaamd Nintendo Minute die wekelijks werd uitgezonden. Ze werd Nintendo’s Manager Public Relations in 2016, werkte samen met zowel makers van inhoud als optredens in de reguliere media. Ze verliet Nintendo in 2022 om andere kansen na te jagen.

Ad