Nintendo Minute – Punt van bezinning na sluiting van het kantoor van Nintendo in San Francisco

Nintendo Minute – Punt van bezinning na sluiting van het kantoor van Nintendo in San Francisco

Kit Ellis en Krysta Yang presenteerden vroeger Nintendo Minute, een wekelijkse show op Nintendo’s YouTube-kanaal waarop elke vrijdag nieuwe afleveringen werden uitgezonden. De serie stopte echter abrupt in december, waardoor fans moesten speculeren over de reden waarom Nintendo Minute tot een einde was gekomen.

Er zijn geen vragen meer, vanwege een recent interview dat de twee hebben gevoerd met MinnMax.

Tijd om verder te gaan

MinnMax ondervroeg Kit en Krysta over hun beslissing om te vertrekken. De eerste zei dat “de reden, ik bedoel, het is eigenlijk vrij eenvoudig … het kantoor waar we in Californië waren, gaat sluiten.” “Iedereen kreeg de keuze om de overstap naar Redmond te maken”, aldus Ellis. En ik geloof dat het een keerpunt voor ons was – het is tijd om na te denken over wat we hebben gedaan en bereikt, en wat we in de toekomst mogelijk kunnen doen. Nee, ik geloof dat we hier tevreden zijn – we komen allebei uit de regio, dus het is een nieuwe start.”

Krysta, aan de andere kant, had een soortgelijke reactie. “Absoluut een vonk om na te denken over wat er mogelijk daarna komt”, voegde ze eraan toe over de sluiting van het kantoor. Na 13-14 jaar op dezelfde plek, kun je niet anders dan denken dat het tijd is voor verandering, iets nieuws, hoe leuk we het ook vonden om bij Nintendo te werken.”