Nintendo Of Canada – Choose One – downloadkaarten voor volledige games

Nintendo Of Canada – Choose One – downloadkaarten voor volledige games

Nintendo Of Canada kwam met een interessant nieuw idee voor kopers van de feestdagen die niet weten welke games ze moeten kopen voor familie of vrienden.

Choose One

Het product is een “Choose One” volledige game-downloadkaart die kan worden ingewisseld voor een van de drie van de populairste games van de Switch, zodat de ontvanger de game kan kiezen uit de drie die het beste bij hun smaak past. Eén kaart kan worden ingewisseld voor Mario Kart 8, Breath of the Wild of Animal Crossing: New Horizons, terwijl de andere de laatste twee games verwisselt voor Super Mario 3D World en Super Mario Party.

Nintendo Switch Choose One volledige game-downloadkaarten

Op zoek naar dat speciale cadeau voor de gamer in je leven? Laat ze kiezen uit een selectie van drie geweldige games met een Nintendo SwitchTM-downloadkaart voor volledige games voor de Nintendo eShop.

Kies een kaart

Zoek naar Nintendo Switch KIES ÉÉN kaarten bij je plaatselijke winkelier en koop er een (of twee, of drie…).

Kies een spel

Nadat je de kaart aan een gelukkige ontvanger hebt gegeven (of hem voor jezelf houdt – we oordelen niet!), kan de kaarthouder de code in de Nintendo eShop inwisselen voor een van de drie geweldige games die op de voorkant van de kaart.

Downloaden en klaar!

Zodra de game is gedownload, haal je je Joy-Con™-controllers tevoorschijn en heb je veel plezier!

Ad