Octopath Traveler: Champions Of The Continent X Triangle Strategy Crossover Trailers

Octopath Traveler: Champions Of The Continent X Triangle Strategy Crossover Trailers

Square Enix heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de cross-over tussen Octopath Traveler: Champions of the Continent en Triangle Strategy, die binnenkort beschikbaar zal zijn voor de Japanse versie van de mobiele game.

Octopath Traveler: Champions of the Continent krijgt een cross-over met Triangle Strategy die een personage uit die game bevat.

Triangle Strategy Crossover Trailers

De samenwerking gaat op 28 juli 2022 live voor de Japanse versie van de game. Het voegt “nieuwe personages en samenwerkingsinhoud” toe die gratis kan worden verkregen. In de aankondiging toonden ze een silhouet van het samenwerkingspersonage dat veel leek op de hoofdheld van Triangle Strategy, Serenoa Wolffort. Volgens rapporten zal dit personage beschikbaar zijn als een gratis driesterreneenheid die kan worden geüpgraded naar een vijfsterreneenheid.

De nieuwe trailers laten zien dat Frederica Aesfrost, Serenoa Wolffort en Roland Glenbrook, allemaal personages uit Triangle Strategy, worden toegevoegd aan Champions of the Continent. Ze zullen allemaal beschikbaar zijn als 3-sterreneenheden die kunnen worden opgewaardeerd tot 5-sterren.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Op het moment dat dit werd geschreven, was het niet bekend of deze crossover aan de game zou worden toegevoegd toen deze in het Westen uitkwam.

Ad