Project TRIANGLE STRATEGY™


Project TRIANGLE STRATEGY™

Drie landen strijden om controle over de slinkende voorraden zout en ijzer

Project TRIANGLE STRATEGY ™ (werktitel) is een gloednieuwe tactische RPG van Square Enix, die in 2022 naar de Nintendo Switch komt.

Probeer de debuutdemo! 

Voer het bevel over een groep krijgers als Serenoa, erfgenaam van House Wolffort, in een ingewikkeld complot waarin jouw beslissingen het verschil maken. De belangrijkste keuzes die je maakt, versterken een van de drie overtuigingen – Nut, Morality, Liberty – die samen Serenoa’s wereldbeeld vormen en van invloed zijn op hoe het verhaal zich zal ontvouwen. Wanneer ze worden geconfronteerd met echt gedenkwaardige beslissingen, zullen meerdere personages hun mening geven door hun stem uit te brengen op de schaal van overtuiging. Op deze momenten kunnen de bondgenoten en beslissingen die u neemt het lot van hele naties en het continent Norzelia zelf bepalen.

Bestuur slagvelden met meerdere niveaus om strategisch de overwinning veilig te stellen

Het vinden van de beste locatie in turn-based gevechten kan het tij van gevechten in je voordeel doen kantelen. Plaats eenheden op hoger gelegen grond om de controle over het slagveld te krijgen en het voordeel te behalen met een groter bereik. Je kunt ook vijanden aan beide kanten flankeren en vervolgens van achteren aanvallen voor een krachtige vervolgaanval. Elementaire kettingreacties zijn ook een belangrijk onderdeel van gevechten. Gebruik bijvoorbeeld vuur om ijzig terrein te smelten en gebruik vervolgens bliksem om het te elektrocuteren. Duw de vijand in het geëlektrificeerde water om vonken te zien vliegen!

Ad

Release info - Project TRIANGLE STRATEGY™


Release datum
2022

Uitgever
Nintendo

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, french, german, italian, spanish

Genres
rpg, strategy