Pikmin Bloom gaat Weekly Challenges toevoegen

Pikmin Bloom gaat Weekly Challenges toevoegen

Pikmin Bloom heeft vanaf deze week wekelijkse uitdagingen, volgens Niantic. Hierdoor kunnen gebruikers met hun vrienden aan verschillende doelen werken, zelfs als ze over de hele wereld zijn verspreid.

De eerste uitdaging is gemaakt: werk samen met vrienden om 50.000 stappen te bereiken. Spelers kunnen lid worden van groepen die zijn gemaakt door vrienden van vrienden of hun eigen groepen bouwen met maximaal vijf leden totdat het groepsmaximum is bereikt.

Wekelijkse Pikmin Bloom-uitdagingen

Nieuwe “Snack” Decor Pikmin wordt ook uitgebracht in zeven verschillende kleuren: rood, geel, blauw, wit, paars, rock en gevleugeld. Elk is versierd met een ander soort delicatesse, zoals koekjes, chocolaatjes of gummies. Snack Decor Pikmin kan worden gevonden door de regio’s rond mini-marts te verkennen.

Op 28 april 2022 begint Pikmin Bloom officieel met wekelijkse uitdagingen.

Over Pikmin Bloom

Allemaal door gewoon te lopen, kun je je Pikmin laten groeien, bloemen laten bloeien en je belangrijke herinneringen bijhouden. Vandaag is de eerste dag van de rest van je Pikmin-avonturen, of je nu een eenvoudige wandeling maakt of naar je werk reist! Verzamel je vrienden en ga op een herontdekkingsreis waarbij elke stap telt.

Loop rond om meer Pikmin te krijgen. Bij elke stap die je zet, ontspruiten Pikmin uit zaailingen. Als ze groot genoeg zijn, trek je ze eruit en laat je ze meeslepen. Hoe verder je loopt, hoe meer Pikmin zich bij je team voegen!

Maak een wandeling om de groei van bloemen te stimuleren. Verzamel bloemblaadjes van Pikmin-hoofden en plant ze terwijl je reist om overal paden te creëren met prachtige bloemen in bloei.

Maak een wandeling om je herinneringen vast te leggen. Controleer je stappentelling en de route die je aan het eind van de dag hebt afgelegd, en bekijk vervolgens de foto’s die je overdag hebt gemaakt. Vergeet niet je Pikmin op missies te sturen om het fruit en de zaailingen te verzamelen die je op weg naar huis bent tegengekomen!

Er zijn veel Pikmin om te ontmoeten. Er zijn zeven verschillende soorten Pikmin, elk met hun eigen specifieke eigenschappen. Sommige kunnen bijvoorbeeld vliegen, terwijl andere heel krachtig zijn. Wanneer je vriendschapsniveau een bepaald punt bereikt, kan je Pikmin terugkeren met een cadeau met een item dat hem kan helpen om een ​​Decor Pikmin te worden.

Pikmin kan je helpen obstakels te overwinnen. Champignons in het gebied zijn een geweldige methode om veel fruit te oogsten. Als je paddenstoelen tegenkomt die je voortgang belemmeren, kun je je vertrouwde Pikmin-team sturen om naar voren te rennen en de weg vrij te maken.

Pikmin Bloom is momenteel toegankelijk voor iOS- en Android-apparaten.

Ad