Pokemon Anime Director – Misschien zien we Ash nog een keer

Pokemon Anime Director – Misschien zien we Ash nog een keer

Begin dit jaar maakte The Pokémon Company bekend dat Ash na 25 jaar de rol van hoofdpersoon in de Pokemon Anime-serie te hebben gespeeld, zijn functie neerlegt.

Dus het is tot we Ash weer ontmoeten?

De regisseur van de Pokemon-anime, Kunihiko Yuyama, benadrukte onlangs het vertrek van Ash uit de serie in een interview dat werd gepubliceerd in de Japanse publicatie Otomedia. Naast het onthullen van informatie over aankomende projecten, zoals de anime-special “Far Off Blue Sky” en de gelimiteerde serie “Aim To Be A Pokemon Master”, liet Yuyama ook hints vallen dat dit misschien niet de laatste keer is dat we Ash in de anime door te verklaren dat “we Ash ergens in de toekomst weer zullen zien.”

Zij bedachten ongeveer een jaar geleden het concept voor de special om een ​​dag uit het leven van Satoshi te laten zien. Hij bevestigt in feite dat het in dezelfde continuïteit plaatsvindt als Movie 20. Deze informatie heeft betrekking op de “The Far Off Blue Sky” -special die vorig jaar werd uitgezonden. De werktitel van de special was “Satoshi’s Summer Vacation.”

Over de MPM: de reis die Satoshi aflegt om te ontdekken wat het voor hem betekent om in zijn eigen leven een “Pokémon Master” te zijn, dient als een van de centrale thema’s van MPM. Ze waren van plan een groter aantal wijzigingen aan de ED’s aan te brengen dan ze in werkelijkheid deden; hij laat doorschemeren dat “die Pokémon die iedereen wil zien” zal verschijnen op het hoogtepunt van de serie.