Pokémon Diamond & Pearl Sound Bibliotheek – download officieel Pokemon-muziek

Pokémon Diamond & Pearl Sound Bibliotheek – download officieel Pokemon-muziek

Nintendo is ten strijde getrokken als het op YouTube aankomt en heeft honderden video’s zonder licentie verwijderd met behulp van zijn muziek, tot grote ergernis van fans.

Maar ze geven ons iets goeds. De website van de Pokémon DP Sound Library is aangekondigd door Nintendo en The Pokémon Company en bevat alle muziek van Pokémon Diamond en Pearl voor Nintendo DS, die je zowel kunt beluisteren als downloaden voor persoonlijke video- en audioproductie.

De Pokémon Diamond & Pearl Sound-bibliotheek

De 149 muzieknummers en geluidseffecten van Pokémon Diamond en Pearl hebben een nogal uitgebreide pagina Richtlijnen waarin wordt uitgelegd wat je er wel en niet mee kunt doen. Anders gezegd, het is u niet toegestaan ​​deze muzieksamples voor commerciële doeleinden te gebruiken (zelfs als u van plan bent de opbrengst liefdadig te schenken). Je zult een moeilijke tijd hebben als je verwacht geld te verdienen met dit streven.

Of je nu gewoon van Pokémon houdt of de Pokémon DP-geluidsbibliotheek wilt gebruiken om je geweldige mixvaardigheden te laten zien als springplank naar een grotere carrière, de Pokémon DP-geluidsbibliotheek zou voor jou zeer interessant moeten zijn.

Bezoek de hele website van de Pokémon DP Sound Library om de muziekdoos, afspeellijsten en zelfs een voorbeeld van Sampling met Diamond- en Pearl-muziek te zien; https://soundlibrary.pokemon.co.jp/en