Pokemon Duel voor iOS en Android stopt in Oktober

Pokemon Duel voor iOS en Android stopt in Oktober

The Pokemon Company deelde dat ze Pokemon Duel sluiten, de mobiele game voor iOS en Android. Services worden afgesloten vanaf 31 oktober, dus uw exemplaar werkt niet meer na die datum.

Het einde van een duel

De verkoop van betaalde items, zoals edelstenen, is beëindigd. Tot het einde van de dienst kun je edelstenen uitgeven die je al bezit. Voor spelers die de Player Pass hebben gekocht, wordt de Player Pass niet verder verlengd. Spelers hoeven geen wijzigingen in hun accounts aan te brengen.

Vanaf 26 augustus kun je de eindresultaten van de maandelijkse ranglijst niet controleren vanwege het einde van de service. Houd er rekening mee dat u geen rangschikkingsbeloningen kunt krijgen.

Om onze dank uit te drukken voor het spelen van de game, hebben we een aantal extra’s toegevoegd voor de resterende maanden. Vanaf nu kun je cijfers kiezen uit de uitwisselbare opstelling, afhankelijk van je speelgeschiedenis.

Alle spelers kunnen één cijfer krijgen voor elke 50 League Match-duels waarin ze hebben gespeeld. Spelers die geld hebben besteed aan het spel, kunnen 50 extra cijfers verdienen. U kunt hiervan profiteren via de knop Cijfers speler-speler claimen in de winkel. Berekeningen worden gemaakt op basis van uw gegevens vanaf 26 juli 2019, om 01:59 UTC. Er is geen toevoeging aan het aantal cijfers dat je kunt krijgen, ongeacht het aantal duels dat je in de toekomst speelt. U kunt op deze manier cijfers krijgen tot het einde van de dienst.

Andere functies zijn onder meer:

 • Toegevoegde cijfers beschikbaar via materiaaluitwisseling
  We hebben enkele cijfers toegevoegd aan Materiaaluitwisseling, zoals maandelijkse puntbeloning en beloningscijfers voor evenementen. Het aantal benodigde materialen of edelstenen voor uitwisseling verschilt per figuur.
 • De hoeveelheid beschikbare materialen van Locked Boosters is enorm toegenomen
  We hebben de hoeveelheid materialen die je kunt krijgen van Locked Boosters enorm verhoogd. We hopen dat dit u zal helpen om verschillende cijfers te krijgen.
 • De openingstijd van Time Boosters gehalveerd
  We hebben de normale openingstijden van Time Boosters gehalveerd.
 • Missiebeloningen gewijzigd
  We hebben de beloningen die je krijgt van dagelijkse missies en speciale missies gewijzigd.
 • Gehalveerde Gem-kosten
  We hebben het aantal edelstenen dat nodig is gehalveerd bij het ruilen van edelstenen voor platen en voor het uitbreiden van uw dekkast, figuurkast en platenkast.
 • Verhoogd het aantal munten dat u krijgt bij het inwisselen voor munten
  We hebben het aantal munten verhoogd dat je kunt krijgen bij het inwisselen van cijfers en platen voor munten in de winkel.
 • Edelstenen uitgegeven voor de Booster Enhancers die je hebt
  We hebben edelstenen uitgedeeld voor de Booster Enhancers die bruikbaar zijn in Team Matches, afhankelijk van het aantal Booster Enhancers dat wordt gehouden. Ze zijn omgezet met een snelheid van 10 edelstenen per drie Booster Enhancers (breuken naar boven afgerond).

We bereiden ons momenteel voor op het implementeren van een functie waarmee u uw bibliotheek kunt bekijken wanneer u de app opent nadat de service is beëindigd. Bibliotheekgegevens die van tevoren zijn gedownload, zijn nodig voor de functie Bibliotheek nadat de service is beëindigd. We hebben de downloadfunctie toegevoegd ter voorbereiding op de implementatie van de functie Bibliotheek. Met de functie Bibliotheek kunt u dingen zoals de figuren die u had, hun ervaringsniveau en op fusie gebaseerde upgrades niet bekijken. Het is mogelijk dat u de bibliotheekfunctie niet meer kunt gebruiken vanwege OS-versie-upgrades, apparaatwijzigingen of andere problemen. We kunnen echter niet op dergelijke problemen reageren nadat de service is beëindigd.

Vanaf 26 juli bieden we elke week speciale inlogbonussen aan van donderdag om 15:00 UTC tot maandag om 14:59 UTC. Log tijdens elke periode in om één 3-daagse Duel Boost-ticket en één 10-Win Enhanced Boost-ticket te krijgen.

Bovendien zal de gebruikelijke wekelijkse New Week Match veranderen in een puntensysteem en extra beloningen hebben. En kijk uit naar coolere beloningen van Daily Missions en Special Missions.

Blijf van Pokémon Duel genieten tot de service op 31 oktober 2019 eindigt.

Ga je Pokemon Duel missen?