Pokemon GO – Regidrago elite raids

Pokemon GO – Regidrago elite raids

Trainers, Beschouw je jezelf als een Trainer van het Dragon-type? In het volgende evenement, Elite Raids, krijg je de kans om je moed op de proef te stellen tegen Regidrago.

Getimed onderzoek

Alleen Trainers die een Elite Raid met succes hebben voltooid, krijgen toegang tot dit exclusieve getimede onderzoek!

Deze mogelijkheid voor getimed onderzoek kan maar één keer worden benut. Degenen die de onderzoeksopdrachten voltooien, worden beloond met Regirock Candy, Regice Candy en Registeel Candy.

Wat zijn Elite Raids?

Raid Battles kunnen verder gecompliceerd worden door de toevoeging van Elite Raids. Ze komen uit unieke Raid-eieren na een periode van vierentwintig uur. Nadat een Raid Egg met succes is uitgebroed, verschijnt er gedurende dertig minuten een Raid Boss. Desalniettemin is het belangrijk om in gedachten te houden dat Elite Raid Bosses alleen persoonlijk kunnen worden bevochten. Verzamel je metgezellen en bereid je voor op een botsing van epische proporties!

Als je Regidrago kunt uitschakelen terwijl je deelneemt aan een Elite Raid, word je beloond met de kans om hem te vangen.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat Trainers niet mogen deelnemen aan Elite Raids door gebruik te maken van Remote Raid Passes.

Tijdens het spelen van Pokémon GO is het belangrijk om rekening te houden met je omgeving en om eventuele adviezen van de relevante lokale gezondheidsautoriteiten op te volgen. Het schema van aankomende evenementen kan worden gewijzigd. Volg ons zeker op sociale media, meld u aan voor het ontvangen van pushmeldingen en abonneer u op onze nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven.

Over Regidrago

Een Pokémon die op een golem lijkt en bolvormig is, Regidrago. Het heeft een lichaam dat donker karmozijnrood van kleur is en bestaat uit kristallijne drakenenergie, waarbij de energie het dichtst is in de centrale kern van zijn lichaam. Het heeft een ontwerp op zijn gezicht dat lijkt op de hoofdletter “Y” en bestaat uit zeven blauwe stippen. Het staat op twee karmozijnrode poten en zijn voeten, die zwart zijn en gevormd als hoektanden. Zijn armen zijn donkerrood aan de binnenkant en zwart aan de buitenkant, en ze zijn ontworpen als de kop van een draak. De rechterarm heeft de vorm van de bovenmond van een draak, vol met hoorns en “oogkassen”, terwijl de linkerarm de vorm heeft van de onderkaak van een draak. Hij heeft twee karmozijnrode stekels die zijn gevormd als vleugels achter zijn rug, maar hij heeft ze niet echt nodig om te vliegen, omdat hij zelf door de lucht kan zweven. Terwijl hij aanvalt, kunnen de romp van Regidrago en de “oogkassen” op zijn rechterarm felroze oplichten.

Volgens de mythe gebruikte Regigigas gekristalliseerde drakenenergie om Regidrago te creëren; maar nadat hij Regidrago’s hoofd had geconstrueerd, had Regigigas geen kristallen meer om te gebruiken in het creatieproces. De oude mensen sloten Regidrago vervolgens op in een tempel uit angst dat het op een dag zou worden voltooid, waarna het onnoemelijke verwoestingen over de wereld zou aanrichten. Vanwege de manier waarop zijn lichaam is geconstrueerd, wordt beweerd dat Regidrago de krachtigste bewegingen van het Dragon-type heeft van alle Pokémon, [1] naast de kracht van elke Dragon-type Pokémon.

Door zijn ledematen in de vorm van een mond te combineren, kan Regidrago een aanval lanceren die bestaat uit krachtige drakenenergie. Zijn vermogen wordt getoond in de kenmerkende zet van Regidrago, Dragon Energy.

Een ongefundeerde academische hypothese suggereert dat Regidrago’s armen afkomstig waren van de schedel van een oude draken-Pokémon; dit idee wordt echter door geen enkel bewijs ondersteund.

De vaardigheid die bekend staat als Dragon’s Maw kan alleen worden verkregen door Regidrago, de enige Pokémon die deze kan hebben.

Ad