Pokemon: Hisuian Snow anime eerste details

Pokemon: Hisuian Snow anime eerste details

Tijdens Pokemon Day 2022 werd gemeld dat een internet-animeserie in het Hisui-gebied is begonnen met de productie. The Pokemon Company heeft vandaag aangekondigd dat de Pokemon Legends: Arceus anime, genaamd Pokemon: Hisuian Snow, op 18 mei 2022 in première zou gaan en de eerste informatie verstrekte.

De Pokemon: Hisuian Snow

De serie heeft een uniek verhaal. Alec, die op een boot naar het gebied van Hisui vaart, denkt terug aan de eerste keer dat zijn vader hem daarheen bracht. Met drie afzonderlijke afleveringen ontdekken fans de eerdere verhalen van Alec.

Alec

Alec is op weg naar het Hisui-gebied om medische planten te zoeken. Hij is een aardige jonge kerel die een carrière als arts nastreeft. Hij ging ooit als kind met zijn vader mee op reis naar het Hisui-gebied. Als kind had hij een avontuurlijke en ondeugende kant.

Vader van Alec

Alecs vader is timmerman. Hij kwam oorspronkelijk van een andere locatie, maar is onlangs naar de Hisui-regio verhuisd om voorraden te halen. Na een specifiek voorval ontwikkelde hij een angst voor Pokémon.

Zorua (Hisuiaanse vorm)

Een hatelijke Fox Pokémon gevonden in het Hisui-gebied. De slepende geesten van Zorua die hun land moesten verlaten en stierven, zouden in deze vorm tot leven zijn teruggekeerd, aangewakkerd door de kracht van hun woede tegen mensen en Pokémon.

The Pokemon Company heeft samengewerkt met Wit Studio om Pokemon: Hisuian Snow te maken. De afleveringen worden uitgebracht op de Pokemon YouTube-site en Pokemon TV.