Pokemon Journeys – Speciale Arceus-aflevering aangekondigd voor Amazon Prime Japan

Pokemon Journeys – Speciale Arceus-aflevering aangekondigd voor Amazon Prime Japan

The Pokemon Company heeft een speciale aflevering aangekondigd van de Pokemon Journeys-anime in Japan, die aansluit bij Pokemon Legends Arceus.

De aflevering wordt exclusief uitgezonden op Amazon Prime in Japan, met delen 1 en 2 op 21 januari en 3 en 4 op 28 januari 2022. Zoals je zou verwachten, zal het de legendarische Pokemon Arceus bevatten, evenals andere elementen uit het spel, zoals de trainersoutfit, oude Poke Balls en meer.

Over Pokémon Journeys: The Series

De nieuwste aflevering van de langlopende Pokémon-animeserie heet officieel Pokémon Journeys: The Series, en zet de voortdurende avonturen van Ash en Pikachu voort terwijl een nieuwe trainer genaamd Goh hen onderweg vergezelt. The Pokémon Company is vanaf 9 oktober 2020 begonnen met het uitzenden van nieuwe afleveringen op een nieuw tijdstip op vrijdag om 18:55 uur in Japan. Ondertussen wordt van 21 januari tot 28 januari 2022 een nieuwe Pokémon-anime-aflevering, geïnspireerd door Pokémon Legends: Arceus, voor het eerst uitgebracht als een exclusieve Amazon Prime in Japan.