Pokémon Legends: Arceus


Pokémon Legends: Arceus

Vang, onderzoek en onderzoek wilde Pokémon om de eerste Pokédex van de Sinnoh-regio in Pokémon Legends: Arceus te maken en te voltooien, die begin 2022 naar de Nintendo Switch komt. Pokémon Legends: Arceus eert de kerngameplay van Pokémon-games terwijl hij nieuwe actie en RPG’s toevoegt elementen.

Een avontuur in de Sinnoh van weleer

Je wordt naar de Sinnoh-regio gebracht, de setting voor Pokémon Diamond en Pokémon Pearl. Maar dit verhaal speelt zich af in een lang vervlogen tijdperk, voordat er zelfs maar ideeën bestonden als Pokémon Trainer worden of een Pokémon League hebben. Overal vind je Pokémon die in het wild leven in ruige omgevingen die zorgen voor een Sinnoh in tegenstelling tot de regio die je je misschien herinnert uit de dagen van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl.

Vang Pokémon

Om Pokémon te vangen in Pokémon Legends: Arceus, kun je ze observeren om hun gedrag te leren, dan voorzichtig sluipen, je Poké Ball richten en laten vliegen! Je kunt je bondgenoot Pokémon ook laten vechten tegen wilde Pokémon die je hoopt te vangen. Gooi gewoon de Poké Ball die je bondgenoot Pokémon vasthoudt in de buurt van een wilde Pokémon, en je gaat naadloos de strijd aan en voert het bevel over je Pokémon door te kiezen uit bewegingen die hij kent.

Ontmoet je eerste Partner Pokémon

Als je aan je avontuur begint om de eerste Pokédex van de regio te creëren, kun je Rowlet, Cyndaquil of Oshawott als partner kiezen. Deze drie Pokémon kwamen aan met een Pokémon Professor, die ze tegenkwam tijdens onderzoeksexcursies naar verschillende regio’s.

Pokémon Legends: Arceus - Release info


Release datum
28-01-2022

Uitgever
Nintendo

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7_provisional

NS Online support

Game code
HACPAW7KA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Genres
adventure, rpg, action
Ad