Pokemon TCG Dark Phantasma Expansion wordt op 13 mei gelanceerd in Japan

Pokemon TCG Dark Phantasma Expansion wordt op 13 mei gelanceerd in Japan

The Pokemon Company heeft de volgende uitbreiding voor de Pokemon Trading Card Game onthuld, die volgende maand beschikbaar zal zijn.

De uitbreiding heet ‘Dark Phantasma’ en bevat kaarten op basis van Hisuian Zoroark, Hisuian Goodra en Shiny Gardevoir. De première is gepland in Japan op 13 mei 2022 en zal waarschijnlijk kort daarna zijn wereldwijde debuut maken.

Over Dark Phantasma Expansion

Pokemon V STAR, Pokemon V die een frisse wind brengt

VSTAR Jade Zoroark

Er wordt een rijzende ster met zeer aanpasbare “VSTAR-kracht” verwacht!

De “VSTAR Power”-functie “Phantom Star” is erg handig omdat je al je handen kunt weggooien en dan 7 kaartspellen kunt krijgen. “Curly chop” is een sterke techniek die tot 300 schade kan aanrichten met behulp van twee kleurloze energieën. Verwacht actief te zijn op banken, slagvelden en waar je ook bent!

Het is bijzonder aantrekkelijk omdat het, omdat het een kleurloos type is, aanpasbaar genoeg is om zonder problemen in elk kaartspel te passen.

Wees niet bang om je tegen Gods dood te verzetten!

“Utsurogari” is een energieloze manoeuvre waarmee je terug kunt keren naar de bank terwijl je deze vernietigt. Zelfs als deze Pokemon in de vroege fasen van het gevecht komt, kan deze zonder enige extra voorbereiding worden vervangen door een bank Pokemon.

VSTAR Jade Goodra

Het is best zwaar en is zelfs helemaal genezen!

De maximale HP is 270, terwijl de schade van de truc ‘Iron Rolling’ zo laag kan zijn als ‘-80’. Bovendien kunt u met de “VSTAR Power”-functie “Moist Star” uw HP volledig herstellen!

Het is moeilijk om het met een enkele slag te verslaan, omdat het een draak is zonder zwakke plekken, en zijn robuustheid jaagt de tegenstander achterna.

Stoor, volhard en V-ontwikkeling!

Pokemon V kan zich ontwikkelen tot Jade Goodra V STAR. De vecht-Pokemon en de bank-Pokemon in de plaats van de tegenstander worden verwisseld en verstoord in de truc “Nururi Kobasu.” Met de “Shell Rolling”-techniek kun je je tegenstander aanvallen terwijl je de hoeveelheid schade die je oploopt, verlaagt.

Je kunt volledig genezen met “Moist Star” als je het kunt verdragen en je kunt ontwikkelen tot Jade Goodra VSTAR.

Glanzend gardevoir

Een nieuwe optie voor heldere Pokemon.

Verdedig al je vrienden tegen Pokemon V!

Al je Pokemon kunnen “-20” schade aanrichten van Pokemon V als ze de eigenschap “Jiai no Veil” hebben. Het is eenvoudig te gebruiken omdat het een Tane Pokemon is, en het kan de berekening van de tegenstander in een hinderlaag lokken.

De tegenstander die hem probeert te verslaan met een grote truc, zal worden teruggeslagen met de truc ‘Psychokinese’, die meer schade zal aanrichten naarmate de energie van de tegenstander hoger is!

Pokemon die onderscheidend en krachtig zijn, met unieke technieken en kwaliteiten

Gengar

Verschijnt onverwachts op de bank!

Met de kenmerkende “Naraku no Uramon” kun je het afval omzeilen en direct naar de bank gaan. Ontwikkelen is niet nodig!

Als je op deze manier naar de bank loopt, kun je drie vervelende blikken op jezelf plaatsen, waardoor de schade van zijn Zoroark VSTAR-techniek “Cursing” toeneemt, die behoorlijk effectief is wanneer deze tegelijkertijd wordt uitgevoerd.

Een Pokemon die zich kan ontwikkelen tot Gengar. De regio wordt verlicht door vreugdevuren op de achtergrond.

Een Pokemon met de mogelijkheid om te evolueren naar een geest.

Speel een grapje op het speelgoed en grijns vrolijk!

Zoroark, Jade

Span je tegenstander vast zonder energie te gebruiken!

De techniek “Hametsu no Curse”, die de ontvangende Pokemon laat gillen, kan worden gebruikt zonder enige energie te gebruiken aan het einde van de beurt van de volgende tegenstander.

Laten we het gebruiken als we het hebben bedacht om te voorkomen dat de tegenstander het slagveld ontvlucht!

Zorua, Jade

Het is een Pokemon die zich kan ontwikkelen tot Jade Zoroark.

Die sombere uitdrukking kan het gevolg zijn van wrok.

Trainers om verschillende decks te verbeteren

Schade pomp

Combo is ook een optie; vervang gewoon de defecte bus!

Goederen waarmee je naar eigen inzicht maximaal twee Damekanen op je Pokemon kunt ruilen.

Naast het verstoren van de berekeningen van de tegenstander, als je het gebruikt om het aantal Pokemon in je veld te verhogen met een slecht blikje, kun je de schade van Jade’s Zoroark VSTAR-techniek “Curse” vergroten.

Meer H

Versterk het watertype en het gevechtstype dekken.

Een stadion waarin Pokemon met water of vechtenergie “-20” schade oplopen van hun tegenstanders.

Het is effectief tegen elke Pokemon, maar je kunt nog hardnekkiger vechten als je het gebruikt in combinatie met Jade Goodra VSTAR, die waterenergie gebruikt om de technieken te gebruiken.

Japans pampagras

Als je aan de vereisten voldoet, mag je vier kaarten trekken!

Je mag vier kaartspellen trekken als je “Jade” toevoegt aan de naam van je Battle Pokemon.

Als je dat niet doet, mag je nog steeds twee kaartspellen trekken, maar om er het meeste uit te halen, plaats je ze in een kaartspel met veel Pokemon met “jade” in hun naam.

Hinatsu

Breng een overvloed aan evoluerende Pokemon mee!

Ondersteuning stelt je in staat om maximaal drie geëvolueerde Pokemon uit het kaartspel te kiezen die geen “Pokemon met regels” zijn, en ze aan je hand toe te voegen.

Pokemon VMAX en Pokemon VSTAR kunnen niet worden gekozen omdat ze “Pokemon met regels” zijn, maar zelfs als ze dat wel zijn, zijn ze sterk omdat je er een groot aantal kunt oproepen.

Luxe spiegelspecificatiekaart

Naast conventionele kaarten zijn er speciaal bewerkte kaarten met prachtige spiegelkwaliteiten!

Ad