Pokemon Trading Card Game – Classic Set komt einde 2023

Pokemon Trading Card Game – Classic Set komt einde 2023

Een frisse nieuwe herdenkingsset voor de Pokemon Trading Card Game werd onthuld door The Pokemon Company tijdens het meest recente Pokemon Presents-evenement (TCG).

De set heet “Pokémon Trading Card Game Classic” en bevat alle apparatuur en accessoires die een fan nodig heeft om de Pokemon Trading Card Game te spelen. Deze uitrusting en accessoires bevatten enkele schadetellers, markeringen en andere items die op een volledig unieke manier zijn ontwikkeld. De verwachting is dat deze ergens in de tweede helft van 2023 beschikbaar zal zijn.

video
play-rounded-fill

Classic Set

De Pokémon Trading Card Game Classic is een product dat is ontwikkeld voor fans om altijd en overal vriendschappelijke gevechten te spelen, zodat ze het tijdloze plezier van de Pokémon Trading Card Game opnieuw kunnen beleven. De Pokémon Trading Card Game Classic heeft een speelbord dat kan worden opgevouwen en draagbaar is voor twee spelers, en het heeft kaartplaatsingszones voor je actieve Pokémon, Benched Pokémon, deck, aflegstapel en beloningskaarten. Het bord kan ook worden opgevouwen. Vanwege het compartiment dat zich in het midden van dit bord bevindt, kan het ook maximaal drie kaartspellen bevatten, naast een gereedschapskist die verschillende accessoires bevat die nodig zijn voor gevechten.

In de gereedschapskist ontdek je gestapelde schadetellers die duidelijk laten zien hoeveel schade een Pokémon heeft opgelopen, driedimensionale Poison- en Burn-markeringen en metalen bollen die de rol van Pokémon-valuta spelen. Je kunt deze metalen bollen door een kleine goot in het midden van de gereedschapskist laten rollen. Als een bol in een gat met een witte rand valt, wordt hij als kop geteld en als hij in een gat met een zwarte rand terechtkomt, wordt hij als staart geteld. Je hoeft nooit meer naar dobbelstenen of geld te zoeken als je de Pokémon Trading Card Game Classic speelt, omdat alles wordt geleverd wat je nodig hebt om te spelen.

Het volgende is inbegrepen in de Pokémon Trading Card Game Classic:

  • De Pokémon Trading Card Game Classic wordt geleverd met een opvouwbaar speelbord waarop alle onderdelen van het spel kunnen worden opgeborgen.
  • Een container voor verschillende items, waaronder stapelbare schadefiches, markeringen voor Poison and Burn en metalen bollen.
  • Er zijn drie Pokémon Trading Card Game-decks, waaronder Venusaur, Charizard en Blastoise, samen met vers geproduceerde kaarten als aanvulling op de oudere, meer gevestigde kaarten.
  • Er zijn drie deckboxen met Energy-symbolen die overeenkomen met de meegeleverde Pokémon Trading Card Game-decks.
  • In de tweede helft van 2023 wordt de Pokémon Trading Card Game Classic toegankelijk gemaakt in zowel het Pokémon Center als in lokale gamewinkels.