Pokemon UNITE lanceert vandaag iOS en Android

Pokemon UNITE lanceert vandaag iOS en Android

Pokémon UNITE, Pokémon’s eerste strategische teamgevechtsspel, wordt vandaag, woensdag 22 september, gelanceerd op mobiele apparaten.

De gratis te starten game kan worden gedownload in de App Store en Google Play.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Unite

Trainers kunnen ook uitkijken naar een geheel nieuwe gevechtspas, Galactic Ghost 094, die woensdag aankomt. In deze pas zullen ruimtethema-items hun debuut maken.

Gevechtspas Galactic Ghost 094 begint morgen Met de mobiele release van Pokémon UNITE begint op woensdag 22 september een nieuwe gevechtspas, Galactic Ghost 094. In deze nieuwe gevechtspas zullen ruimtethema-items hun debuut maken. Spelers moeten zowel dagelijkse als wekelijkse missies voltooien om hun Battle Pass-niveau te verhogen en beloningen te ontvangen op basis van dat niveau. Bovendien krijgen degenen die de premium pas kopen de kans om meer beloningen te verdienen.

Introductie van Unite squadrons Een nieuwe functie, Unite squadrons, wordt morgen, woensdag 22 september, toegevoegd aan zowel de Nintendo Switch als de mobiele versie van de game. Trainers kunnen hun eigen squadrons maken of zoeken naar reeds bestaande squadrons om mee te doen en verbinding te maken met andere spelers. Door squad-tags te kiezen waarnaar anderen kunnen zoeken, kunnen gelijkgestemde trainers elkaar gemakkelijk vinden.

Voltooi een speciale missie om de Unite-licentie voor Zeraora te ontvangenTrainers die de lanceringsbonus van de Nintendo Switch-versie hebben gemist, maken vanaf woensdag 22 september kans op de Unite-licentie voor Zeraora via een speciale missie. Spelers die al over de Unite-licentie voor Zeraora ontvangt in plaats daarvan Aeos-munten.