Pokemon World Championships 2022 – Locatie en data

Pokemon World Championships 2022 – Locatie en data

The Pokémon Company International heeft aangekondigd dat de 2022 Pokémon World Championships van 18 tot 21 augustus 2022 worden gehouden in ExCeL Londen.

Top Pokémon-spelers uit de videogames Pokémon Sword en Pokémon Shield, de Pokémon Trading Card Game, Pokkén Tournament DX, Pokémon UNITE en Pokémon GO zullen zich verenigen om te strijden om de titel van wereldkampioen.

Hun grootste zorg blijft de veiligheid en het welzijn van onze concurrenten, organisatoren, werknemers, lokale gemeenschappen en partners.

Over Pokemon World Championships 2022 

De Pokémon Wereldkampioenschappen zijn het hoogste niveau van Pokémon-competitie. De Pokémon Wereldkampioenschappen worden gehouden in augustus en bieden de beste Pokémon-spelers van over de hele wereld. Spelers zullen vechten voor bijna $ 500.000 aan prijzen, de titel van Pokémon Wereldkampioen, en het volgende jaar uitnodigingen voor de Wereldkampioenschappen retourneren.

Pokémon TCG-, videogame- en Pokémon UNITE-spelers verdienen Championship Points bij evenementen tijdens het Championship Series-seizoen om zich te kwalificeren voor Worlds. Spelers van de Pokémon Trading Card Game en videogames moeten een bepaald aantal kampioenschapspunten verdienen om uitgenodigd te worden, wat wordt bepaald door hun geografische regionale zone en leeftijdsindeling. De beste spelers gaan automatisch door naar Dag 2 en sommigen krijgen een prijs als ze naar het toernooi reizen. Spelers in Pokémon UNITE verdienen Championship Points op een iets andere manier. Ga voor meer informatie naar de pagina Pokémon UNITE Championship Series.

Dag Twee van Werelden wordt op vrijdag gehouden, vanwege de groei van Werelden tot een vierdaags toernooi in 2022. Op donderdag beginnen degenen die zich kwalificeren voor de eerste dag te spelen. Extra uitnodigingen die de speler rechtstreeks naar Dag 2 van Werelden verplaatsen, maar geen reizen bevatten, worden op een later tijdstip beschikbaar gesteld.

Het hele seizoen strijden Pokémon GO- en Pokkén Tournament DX-concurrenten in Qualifier-evenementen voor directe toegang tot Worlds. Bovendien verdienen de toppresteerders in deze kwalificaties een reisbeurs om het evenement bij te wonen.