Project Piplup “It’ll be Fine!” muziek video

Project Piplup “It’ll be Fine!” muziek video

Fans van Piplup kunnen nu genieten van een paar vintage nummers en een prachtige nieuwe animatie!

Een nieuwe Project Piplup-muziekvideo met de titel “Het komt goed!” is geüpload op het officiële Pokemon Youtube-account in Japan. De video bevat een combinatie van slotnummers uit de Pokemon Diamond en Pearl anime, evenals optredens van trainer Dawn!

video
play-rounded-fill

Over Project Piplup

Project Piplup is opgericht door de Pokemon Company ter ere van Sinnoh’s populaire startende Pokemon, mogelijk als voorbereiding op de release van Pokemon Brilliant Diamond en Pokemon Shining Pearl later dit jaar.

Het is niet alleen de 25e verjaardag van Pokemon in 2021, maar het is ook de 15e verjaardag van de favoriete games van de 4e generatie, Pokemon Diamond en Pokemon Pearl, wat het nieuws van hun remakes des te intrigerender maakt. Spelers kunnen later dit jaar terugkeren naar de Sinnoh-regio in Brilliant Diamond en Shining Pearl op de Switch, waar ze kunnen kiezen uit drie beginnende Pokemon: Turtwig, Chimchar en Piplup. Pokemon heeft Project Piplup voor een beperkte periode geïntroduceerd om samen te vallen met de viering van de Sinnoh-regio met zowel de remakes als Pokemon Legends: Arceus die naar de Switch komen.

Project Piplup is een terugkeer naar Pokemon’s viering van vorig jaar, Project Eevee, die plaatsvond in 2018. Er werden destijds veel mooie promotiefilms gepubliceerd om de persoonlijke evenementen die in Japan plaatsvonden te benadrukken, maar de Pokemon Company gaf ook een hele reeks souvenirs uit, waaronder Eevee pluche hoodies en slapende Eevee- en Eeveelution-poppen. Dit was natuurlijk vóór de release van Pokemon: Let’s Go, Pikachu! en Let’s Go, Eevee! en Project Eevee droegen bij aan het enthousiasme van de games.