Rare Studio – Mogelijkheid andere studio’s die werken met onze IP’s

Rare Studio – Mogelijkheid andere studio’s die werken met onze IP’s

De veelgeprezen voormalige ontwikkelaar van Nintendo, Rare, heeft onlangs gezegd dat het denkt aan de mogelijkheid om een andere studio een aantal geliefde IP’s te laten verwerken als de gelegenheid zich voordoet.

Het bedrijf is eigendom van Microsoft en heeft een aantal games op het Xbox-platform en meer recent voor de pc geproduceerd.

Welke studio?

Welnu, we weten dat geruchten rondgaan dat Banjo en Kazooie het tot Sma5h zouden kunnen maken. We weten niet zeker of dit aansluit op dat gerucht. Maar als een bedrijf ideaal zou zijn om met de IP’s te werken … Nintendo is daar een gedoodverfde match voor.

Maar wat als het niet de Big N zou worden?

Het zou interessant zijn om te zien of Microsoft een studio als Activision hun IP’s zou laten gebruiken en ze naar andere platforms zou brengen (PS4 en Nintendo Switch). Zoals altijd zullen we gewoon moeten afwachten en zien wat er überhaupt uit voortvloeit.

Video Craig Duncan – met dank aan IGN

video
play-rounded-fill

Nou, we zouden graag zien dat de eerdere Rare IP’s in ieder geval ergens komen … Rare is zo’n geweldig onderdeel van de geschiedenis van gaming geweest dat hun IP’s op een goede manier gebruikt moeten worden. In tegenstelling tot nu … want waar zijn ze … ze bestaan voor het gevoel nu niet eens.