Reggie Fils-Aimé’s boek komt 3 Mei 2022

Reggie Fils-Aimé’s boek komt 3 Mei 2022

Reggie Fils-Aimé, de voormalige president van Nintendo of America, zei vorig jaar dat hij “Disrupting the Game: From the Bronx to the Top of Nintendo”, een nieuw boek over zijn carrière, zal publiceren.

Het boek is nu beschikbaar voor pre-order bij alle grote verkooppunten, waaronder Amazon. Het wordt gepubliceerd op 3 mei 2022, met een spiksplinternieuwe omslag die Reggie op Twitter onthulde:

About Disrupting the Game: From the Bronx to the Top of Nintendo

Reggie Fils-Aimé is een bekroonde uitvinder en disruptor die een belangrijke rol speelde bij de ontwikkeling van de Nintendo DS, Wii, Nintendo 3DS, Wii U en Nintendo Switch. Hij trad in december 2003 in dienst bij Nintendo of America Inc. als Executive Vice President Sales en Marketing. In mei 2006 werd hij benoemd tot President en Chief Operating Officer. In oktober 2019 werd hij toegelaten tot de International Videogame Hall of Fame en in januari In 2020 won hij de jaarlijkse Legend Award van de New York Video Game Critics Circle.

Reggie was de Senior Vice President of Marketing bij VH1 voordat hij bij Nintendo kwam. Hij orkestreerde de omleiding van VH1 naar een jeugdig publiek, wat resulteerde in een stijging van 30 procent van de algemene kijkcijfers, en hij ontwierp en implementeerde de marketingstrategieën voor The Concert for New York City, dat meer dan $ 35 miljoen ophaalde voor hulp bij rampen in de nasleep van de septembercampagne van september. 11, 2001 aanvallen.

Hij heeft zijn tijd sinds zijn pensionering besteed aan het begeleiden van de volgende generatie bedrijfsleiders. Hij werd in augustus 2019 geselecteerd als Dyson Undergraduate Business School Leader in Residence aan de Cornell University. Brentwood Growth Partners werd door hem opgericht om jonge bedrijven te helpen bij het opschalen en leidinggevenden in staat te stellen culturen van wereldklasse op te bouwen.

Ad