Sakurai – Kid Icarus Uprising op een thuisconsole zou wel iets zijn

Sakurai – Kid Icarus Uprising op een thuisconsole zou wel iets zijn

In een recente video besprak de innemende Masahiro Sakurai zijn fantastische Nintendo 3DS-game Kid Icarus Uprising. Hoewel de game zelf uitstekend was, liet de logge besturing op de Nintendo 3DS-hardware het uiteindelijk in de steek.

Hij spreekt zijn wens uit dat de game wordt overgezet naar een Nintendo-thuissysteem en maakt duidelijk dat hij dit echt wil. Wie weet? Interessant is dat we een paar maanden geleden vernamen dat Bandai Namco was ingehuurd om een ​​3D-actiegame te ontwikkelen voor een remaster of remake van Nintendo. Het is mogelijk dat Kid Icarus Uprising nu wordt overgezet naar de Nintendo Switch.

Sakurai Masahiro

“Kid Icarus: Uprising spelen op een thuisconsole zou geweldig zijn. Ik vraag me af of het ooit door iemand geporteerd zal worden. *grijns* “

Over Kid Icarus Uprising

De terugkeer van Medusa, de koningin van de onderwereld, en haar onderwereldleger markeert het begin van het verhaal van het spel. Pit, een dappere engel, moet de machten van het kwaad onder ogen zien terwijl hij Medusa en haar handlangers zowel op de grond als in de lucht bevecht met de hulp van Palutena, de godin van het licht en beschermer van het menselijk ras.

Het besturingssysteem in Kid Icarus: Uprising is gemaakt als aanvulling op de unieke mix van vliegen, schieten en mêleegevechten in de game. Het besturingsschema levert ook ongelooflijke nauwkeurigheid, snelheid en diepte die toegewijde spelers belonen. Beide handen bedienen gelijktijdig de Circle Pad en een stylus met de linkerhand. Elk exemplaar van de game bevat ook een gratis standaard waarmee de Nintendo 3DS van elk plat oppervlak kan worden opgetild om gamers een nieuwe game-ervaring te bieden.

Verzamelbare wapens zijn er in een enorme variëteit en bieden een hoop herspeelwaarde. Spelers kunnen het wapen kiezen dat het meest geschikt is voor elk gevecht en hun speelstijl door meer te weten te komen over elk van de negen verschillende soorten wapens, variërend van bogen tot klauwen.

De Fiend’s Cauldron, een opmerkelijk nieuw mechanisme in het spel, stelt spelers in staat om hun favoriete intensiteit voor elk afzonderlijk hoofdstuk te kiezen, variërend van 0,0 tot 9,0. Met deze functie kunnen spelers hun game-ervaring volledig aanpassen. Vijanden worden agressiever, hebben meer energie en vallen harder aan naarmate de intensiteit stijgt, maar spelers kunnen meer harten krijgen en krachtigere wapens laten vallen door ze te verslaan. Spelers kunnen ook nieuwe wapens kopen met harten. Spelers kunnen de gebruikelijke intensiteitsinstelling, die is ingesteld op 2,0, nauwkeurig wijzigen in stappen van 0,1. Spelers moeten inzetten door steeds meer harten in de Fiend’s Cauldron te laten vallen om de intensiteit te verhogen. Als de speler het hoofdstuk verliest, verliest hij meerdere harten en neemt de intensiteit automatisch af.

Met het Circle Pad Pro-hulpstuk kunnen linkshandige gamers een andere besturingsmethode gebruiken voor Kid Icarus: Uprising. Met de Circle Pad Pro bedient de speler de Circle Pad met zijn rechterhand terwijl hij de stylus met zijn linkerhand vasthoudt.