SEGA – Project Sonic ’22 aangekondigd

SEGA – Project Sonic ’22 aangekondigd

Sonic the Hedgehog vierde vorig jaar zijn 30e verjaardag, maar Sega hoopt het merk nog verder te herdenken met de Project Sonic ’22-campagne. Sega’s nieuwste advertentieconcept is vooral een viering van alles wat Sonic in 2022 is, in plaats van specifieke videogames.

Sega gaat door met Project Sonic ’22 (Two-Two, volgens Sega) om de boel draaiende te houden nu het 30-jarig jubileum voorbij is. De aanstaande Sonic the Hedgehog 2-film en Sonic Frontiers-videogame zijn de belangrijkste pronkstukken van het project, maar Sega beweert dat het voor de gelegenheid aan een hele reeks extra projecten werkt.

Over Project Sonic ’22

Het primaire kunstwerk voor Project Sonic ’22 is te zien op de afbeelding hierboven. Het beeldt Sonic af die een ring draagt ​​die een poort naar andere rijken vertegenwoordigt. Gedurende de campagne zullen de planeten aan de andere kant van de ring verschuiven. Sega’s statement “Welkom op het volgende niveau” verwijst naar de komende 30 jaar plezier die we mogen verwachten.

Sega heeft nog niet veel gezegd, maar verwacht later dit jaar meer informatie over Sonic the Hedgehog en Project Sonic ’22.