Skyward Sword HD Zelda Loftwing Amiibo komt op 16 Juli

Skyward Sword HD Zelda Loftwing Amiibo komt op 16 Juli

Nintendo heeft een nieuw amiibo-figuur onthuld dat later dit jaar samen met The Legend Of Zelda: Skyward Sword HD wordt uitgebracht.

De figuur is dit keer de Zelda & Loftwing-amiibo en wordt op 16 juli uitgebracht op dezelfde dag als Skyward Sword HD. Deze amiibo heeft een speciale functie bij gebruik met het spel, waardoor spelers op elk moment de lucht in kunnen wanneer ze op de grond avonturen beleven.

video

Maak kennis met de nieuwe Zelda & Loftwing-amiibo, die op 16 juli uitkomt! Deze amiibo heeft twee personages op één basis en kan worden gebruikt om tussen het oppervlak en de lucht te reizen in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD.

Over The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

The Legend of Zelda: Skyward Sword stijgt naar de Nintendo Switch!

Wees getuige van de oorsprong van het Master Sword in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD voor Nintendo Switch. Deze klassieke zoektocht, oorspronkelijk uitgebracht voor de Wii in 2011, is geoptimaliseerd voor Nintendo Switch met vloeiendere bewegingsbediening en nieuw toegevoegde knopbediening.

Link toont het vroegste verhaal in de The Legend of Zelda-tijdlijn en moet reizen tussen een wereld boven de wolken en het grote onbekende beneden, op zoek naar zijn jeugdvriend, Zelda. Gewapend met zijn trouwe zwaard en schild neemt Link het op tegen machtige vijanden, lost hij lastige puzzels op en zweeft hij door de lucht bovenop een enorme vogel genaamd Loftwing tijdens dit epische avontuur.