The Legend of Zelda: Skyward Sword HD


The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Wees getuige van de oorsprong van het Master Sword in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD voor Nintendo Switch. Deze klassieke zoektocht, oorspronkelijk uitgebracht voor de Wii in 2011, is geoptimaliseerd voor Nintendo Switch met vloeiendere bewegingsbediening en nieuw toegevoegde knopbediening.

Link toont het vroegste verhaal in de tijdlijn van The Legend of Zelda en moet reizen tussen een wereld boven de wolken en het grote onbekende beneden, op zoek naar zijn jeugdvriend, Zelda. Gewapend met zijn trouwe zwaard en schild neemt Link het op tegen machtige vijanden, lost hij lastige puzzels op en zweeft hij door de lucht bovenop een enorme vogel genaamd Loftwing tijdens dit epische avontuur.

Als je met twee Joy-Con-controllers speelt, worden deze je zwaard en schild. Zwaai met de rechter Joy-Con om Link in het spel met zijn zwaard te laten zwaaien en gebruik de linker Joy-Con om zijn schild op te heffen om vijandelijke aanvallen te blokkeren. Fysieke bewegingen zoals deze kunnen ook worden gebruikt om gebruik te maken van verschillende gereedschappen en voorwerpen, zoals het hanteren van een pijl en boog of het gooien van bommen.

Voor het eerst kun je dit avontuur ook spelen met behulp van knoppen, waardoor het spel in handheldstijl of op Nintendo Switch Lite kan worden gespeeld. Als je dit besturingsschema gebruikt, kun je het zwaard van Link besturen door simpelweg de rechter joystick in een gekozen richting te kantelen.

Release info - The Legend of Zelda: Skyward Sword HD


Release datum
2021-07-16 00:00:00

Uitgever
Nintendo

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAZ89A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, russian, korean, chinese

Genres
action, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

RUB 4999.0
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.