Sonic film eind 2019

Sonic film eind 2019

We wisten al dat Sony niet meer bezig is aan de Sonic-film, maar door de wissel naar Paramount is ook de release van de film verschoven.

Oorspronkelijk is de Sonic-film al in 2014 aangekondigd en in begin februari hoorden we dat de film voor 2018 gepland was.

Paramount

Eind vorig jaar werd echter bekend dat de rechten voor de film naar Paramount verhuisd waren vanaf Sony. Wel bleven nagenoeg alle mensen die betrokken waren bij de film aan de film werken.

Volgens The Hollywood Reporter komt de film nu echter pas op 15 november 2019 uit in de bioscoop. Van de film zelf is verder nog bar weinig bekend, behalve dat we weten dat het een combinatie van live-action en CGI is.

Zitten we eigenlijk wel te wachten op films van onze game helden?

Aangezien Mario het witte doek zal gaan bezoeken en ook Sonic begint steeds meer de vraag op te komen in ons van … zitten we daar eigenlijk wel op te wachten. In allebei deze scenario’s heb je tekenfilm varianten die het niet onaardig hebben gedaan. Maar een film kan buiten het hoofddoel, het bekend maken van een franchise met het grotere publiek, ook heel erg nadelige gevolgen hebben als de film niet pakkend is voor zowel de die-hards als de leken,

Daarnaast vragen we ons bij de Sonic film iets meer af wat Paramount gaat doen. Bij Illumination Entertainment + Nintendo weet je ongeveer wel wat je mag verwachten. Bij Paramount is dat nog even de vraag.

Wat denken jullie gaat de Sonic film een succes worden?