Sonic Frontiers regisseur – Kijk uit naar 2D Sonic-games

Sonic Frontiers regisseur – Kijk uit naar 2D Sonic-games

Het was een druk jaar voor Sonic the Hedgehog in 2022 en het ziet er naar uit dat 2023 ook erg druk gaat worden. Dat gezegd hebbende, is de 2D-gamefranchise van Sonic voor het grootste deel onopvallend gebleven. De verzameling vintage Sonic-games, bekend als Sonic Origins, werd eind vorig jaar te koop aangeboden. Afgezien daarvan werd de meest recente nieuwe 2D Sonic-game uitgebracht in 2017 en heette het Sonic Mania.

Volgens de directeur van Sonic Frontiers, Morio Kishimoto, die reageerde op de vraag van een fan op zijn Twitter-account, mogen fans in de toekomst meer Sonic-games met side-scrolling gameplay verwachten.

Over Sonic Origins

Het geluid van het verleden opnieuw definiëren

Met de pas gerestaureerde versie van Sonic Origins kun je de iconische avonturen van Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD opnieuw beleven! Je racet door je geheugen terwijl je probeert de sluwe plannen van Doctor Robotnik in ongerepte high definition te verijdelen, van de herkenbare Green Hill Zone tot de gevaarlijke Death Egg Robot. Deze meest recente update bevat nieuwe regio’s om te ontdekken, originele animaties en een nieuwe modus om de verjaardag van de game te vieren.

Het traditionele opnieuw definiëren

Beleef de originele Sonic-games in high definition, samen met alle nieuwe openings- en slotanimaties voor elk spel in de collectie!

Nieuwe mogelijkheden om te ontgrendelen

Door verschillende missies te voltooien en munten te verzamelen, kunnen spelers toegang krijgen tot meer materiaal, uitdagingen en speciale stadia in het museum.

Zowel traditioneel als de verjaardagsmodus

Je hebt de mogelijkheid om door de verschillende zones van het spel te spelen met de “Classic”-modus, die de oorspronkelijke resolutie van het spel en een beperkt aantal levens heeft, of de “Anniversary”-modus, die een onbeperkt aantal levens en een opnieuw ontworpen resolutie voor volledig scherm.