Sonic the Hedgehog 2 film – $119.6 miljoen in Noord-Amerika

Sonic the Hedgehog 2 film –  $119.6 miljoen in Noord-Amerika

Sonic The Hedgehog 2 werd uitgebracht in Noord-Amerikaanse theaters en markeerde de terugkeer van de blauwe waas naar het witte doek. Tot nu toe lijkt het erop dat de film een ​​hit is!

Volgens Variety had de film in het tweede weekend een brutowinst van $30 miljoen in 4.258 Noord-Amerikaanse theaters. Sonic the Hedgehog 2 heeft nu alleen al in Noord-Amerika een brutowinst van $ 119,6 miljoen opgebracht, naast het uitstekende openingsweekend van $ 71 miljoen!

Over het algemeen lijkt het alsof de film theaters over de hele wereld overneemt. We houden je op de hoogte als we meer te weten komen over het optreden van de film.

video
play-rounded-fill

Over Sonic the Hedgehog 2 film

Sonic is klaar voor meer vrijheid nu hij zich in Green Hills heeft gevestigd, dus Tom en Maddie besluiten hem thuis te laten terwijl ze op vakantie gaan. Maar zodra ze vertrokken waren, verschijnt Dr. Robotnik opnieuw, dit keer met een nieuwe metgezel, Knuckles, op zoek naar een smaragd met het vermogen om zowel beschavingen op te bouwen als te vernietigen. Sonic werkt samen met zijn eigen hulpje, Tails, en gaat op zoek naar de smaragd voordat deze in verkeerde handen valt. Jeff Fowler regisseert de film, met in de hoofdrollen Jim Carrey, James Marsden en Ben Schwartz.