Sonic the Hedgehog movie 2 – Nieuwe video vrijgegeven

Sonic the Hedgehog movie 2 – Nieuwe video vrijgegeven

Er zijn nog maar twee maanden tot de release van Sonic the Hedgehog 2 in de bioscoop. Nu de release van de film nadert, is er niet veel beeldmateriaal. Afgezien van de trailer, die een paar maanden geleden in première ging tijdens The Game Awards, is de enige informatie over de film zelfs gekomen in de vorm van posters en interviews met het productieteam en de acteurs van de film.

Een verbluffende nieuwe video waarin de film wordt gepromoot, is geplaatst door het officiële Sonic Movie Twitter-account. Er zijn niet veel nieuwe beelden in de film van 30 seconden, maar er zijn een paar snelle beelden die nog niet eerder zijn gezien.

Sonic the Hedgehog movie 2

Sonic is klaar voor meer vrijheid nu hij zich in Green Hills heeft gevestigd, dus Tom en Maddie besluiten hem thuis te laten terwijl ze op vakantie gaan. Maar zodra ze vertrokken waren, verschijnt Dr. Robotnik opnieuw, dit keer met een nieuwe metgezel, Knuckles, op zoek naar een smaragd met het vermogen om zowel beschavingen op te bouwen als te vernietigen. Sonic werkt samen met zijn eigen hulpje, Tails, en gaat op zoek naar de smaragd voordat deze in verkeerde handen valt. Jeff Fowler regisseert de film, met in de hoofdrollen Jim Carrey, James Marsden en Ben Schwartz.

Ad