Square Enix CEO – Grote aankondiging later dit jaar

Square Enix CEO – Grote aankondiging later dit jaar

Final Fantasy-fans krijgen een speciale nieuwjaarsboodschap van Square Enix omdat het bedrijf enkele grote games in de maak heeft, waaronder de nieuwe mainline Final Fantasy-game, Final Fantasy XVI voor PlayStation 5 en pc en Final Fantasy VII: Rebirth , ook voor PlayStation 5.

Square Enix heeft een speciaal nieuwjaarsbericht geschreven voor Final Fantasy-fans. Maar dat is niet alles; producer Yoshinori Kitase zei in een bericht dat er later dit jaar ook een “grote aankondiging” zal zijn die “niet gerelateerd is aan Final Fantasy VII”, ook al kan hij er geen verdere details over geven. Het is nog niet duidelijk wat het project met het Final Fantasy-thema zal zijn, maar liefhebbers van rollenspellen zullen er iets mee hebben om naar uit te kijken.

Yoshinori Kitase, de producent van de game, is verantwoordelijk voor FINAL FANTASY VII REBIRTH.

“Er is ook ander belangrijk nieuws dat niets te maken heeft met Final Fantasy VII, maar daar kan ik nu nog geen details over geven.

U kunt er zeker van zijn dat we veel moeite doen om van 2023 het spannendste jaar ooit te maken.

Over Square Enix

SQUARE ENIX HOLDINGS CO., LTD. is een houdstermaatschappij die de Square Enix Group leidt en het hoofdkantoor heeft in Tokio, Japan. De Square Enix Group bestaat uit een breed scala aan content- en dienstensectoren.

Onder zijn wereldwijd erkende handelsmerken, zoals SQUARE ENIX® en TAITO®, is de Square Enix Group actief in de publicatie, distributie en licentieverlening van entertainmentmateriaal over de hele wereld.

De Square Enix Group bestaat uit een wijdverbreid netwerk van hoog aangeschreven ontwikkelingsstudio’s die respectievelijk in Japan, Europa en Noord-Amerika zijn gevestigd. De Groep is de trotse eigenaar van een enorm portfolio van intellectueel eigendom, waaronder enkele de illustere FINAL FANTASY®-, DRAGON QUEST®- en SPACE INVADERS®-franchises.