Stardew Valley’s maker kondigt Haunted Chocolatier aan

Stardew Valley’s maker kondigt Haunted Chocolatier aan

Eric Barone, ook bekend als ConcernedApe, heeft hard gewerkt aan het maken van een gloednieuwe game.

Als je niet weet wie ConcernedApe is, hij is de maker van Stardew Valley. Stardew Valley was een zeer succesvolle game die op veel platforms is uitgebracht, waaronder verschillende Nintendo-consoles. Dat gezegd hebbende, fans weten al een tijdje dat er een nieuwe game in de maak is, maar sindsdien is er niets meer gezegd.

ConcernedApe heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht voor zijn volgende game. Het spel heet Haunted Chocolatier.

video
play-rounded-fill

Over de ontwikkeling van Haunted Chocolatier

ConcernedApe weet nog niet zeker in welk genre het thuishoort, aangezien de game zich ontwikkelt naarmate de ontwikkeling vordert. ConcernedApe zei echter dat een kernaspect van de gameplay “ingrediënten verzamelen, chocolade maken en een chocolaterie runnen” is. Alleen singleplayer is gepland.

ConcernedApe legde ook uit dat, “als Stardew Valley voornamelijk de energie van de zon kanaliseert, Haunted Chocolatier de energie van de maan kanaliseert. Beide zijn van vitaal belang”.

Wat betreft de releasedatum en de platforms waarop het wordt uitgebracht, de informatie daarover zal moeten wachten. ConcernedApe zei dat, hoewel het spel eruitziet alsof het erg ver in ontwikkeling is, hij zegt dat “er nog heel veel te doen is”. Een releasedatum is dus op dit moment niet mogelijk en hij kan voorlopig alleen een pc-release bevestigen.

Ad