Summer Game Fest 2022 – 9 Juni

Summer Game Fest 2022 – 9 Juni

Er was eerder bevestigd dat Summer Game Fest in 2022 zou terugkeren, maar er is nu een datum vastgesteld voor de daadwerkelijke showcase. Geoff Keighley, de gastheer en initiatiefnemer van het evenement, heeft vandaag aangekondigd dat Summer Game Fest Live! vindt plaats op 9 juni.

Het wordt live uitgezonden op YouTube, Twitch, Twitter, Facebook en andere wereldwijde platforms.

Kijk of het op de volgende tijden begint:

  • 11 uur PT
  • 14.00 uur ET
  • 19.00 uur in het VK
  • 20.00 uur in Europa

Over Summer Game Fest 2022

Keighley zegt dat hij een ‘sectoroverschrijdende tentoonstelling’ aan het voorbereiden is. Er zullen “wereldwijde premières, trailers, nieuws en updates zijn van ‘s werelds toonaangevende gamemakers en platforms.” Day of the Devs: Summer Game Fest Edition, gecoproduceerd door Double Fine Productions en iam8bit, zal onmiddellijk plaatsvinden, met de nadruk op “innovatieve en gevarieerde games”.

Keighley heeft ook onthuld dat fans de Summer Game Fest 2022-presentatie in geselecteerde IMAX-bioscopen kunnen zien. De twee partijen zullen later dit jaar ook samenwerken voor The Game Awards 2022.

Keighley heeft nog geen specifieke titels geplaagd voor het Summer Game Fest 2022. Metal Slug Tactics en Two Point Campus werden genoemd tijdens het evenement van vorig jaar. We hebben ook nieuwe voorproefjes gekregen van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, Endless Dungeon en Evil Dead: The Game.

Ad