Super Mario anime film 4K remaster

Super Mario anime film 4K remaster

In 1986 bracht Nintendo een anime-film uit in Japan. De film, getiteld ‘The Great Mission to Rescue Princess Peach’, was alleen beschikbaar in Japan. Niet alleen dat, er was maar één serie VHS-banden geweest, waardoor de film, die grotendeels gebaseerd was op het originele Super Mario Bros.-spel, onmogelijk te vinden was.

video

De video is al jaren toegankelijk om te zien, maar de kwaliteit was altijd slecht. Sommige fans hebben de animefilm echter kunnen herstellen naar 4K-resolutie. Deze versie met hoge resolutie is momenteel beschikbaar op YouTube.

De grote missie om prinses Peach te redden

De nieuwe remaster bevat ook een volledig nieuwe audio-opname die de originele VHS als bron gebruikt. Volgens Femboy Films, “werd de VHS aanvankelijk uitgegeven met 2-kanaals Dolby Surround, dat hier wordt gehandhaafd in de audio-opname.” “Dit is de meest realistische weergave van hoe het beeld in de bioscoop zou hebben geklonken toen het werd uitgebracht in 4-kanaals Dolby Stereo.” Er zijn ook nieuwe Engelstalige ondertitels beschikbaar, evenals een vertaling van de soundtrack van de anime.

Het internetarchief heeft de animatie beschikbaar om te downloaden in een aantal formaten; https://archive.org/details/mario-anime-movie-4k-restoration/%5BFemboyFilms%5D+Super+Mario+Bros+-+The+ Great+Mission+to+Rescue+Princess+Peach+%5B16mm+Restore+1080p+H264+FLAC%5D.mkv

Super Mario Bros. – The Great Mission to Rescue Princess Peach is een komische avonturenfilm uit 1986 die ruwweg de gebeurtenissen van Super Mario Bros. volgt. Wanneer Princess Peach ontsnapt uit een videogame en de realiteit van Mario binnengaat, King Koopa (ook bekend als Bowser ) achtervolgt haar en ontvoert haar, waardoor ze gedwongen wordt terug te keren naar het Paddenstoelenrijk. Mario en Luigi, die in een kruidenierswinkel werken, worden naar het Paddenstoelenrijk gelokt door een figuur genaamd Dumpling Dog om de prinses te redden. Er doen zich ongebruikelijke ongelukken voor.

Ad