Super Mario Bros film 2022 in de bios

Super Mario Bros film 2022 in de bios

Variety heeft met Illumination gesproken en daaruit blijkt in ieder geval in welk jaar de Super Mario Bros.-film het licht zou moeten zien.

Super Mario Bros.

Super Mario Bros. is wellicht de bekendste gameserie in de gehele wereld. Iedereen kent verschillende verhalen omtrent de besnorde en nu ex loodgieter. Eerder dit jaar werd al bekend dat er een nieuwe Super Mario Bros.-film zou gaan komen.

De eerste gedacht waren … oh .. aub niet weer een live action Mario film want die was gewoon ronduit slecht. Maar het bleek toen al dat het om een animatie zou gaan en dat de talentvolle mensen van Illumination (van oa Minions/Despicable Me) er bij betrokken zouden worden.

2022

In een interview met Variety werd onder meer gesproken over het eerdere fiasco en hoe Chris Meledandri (Illumination) dit wil voorkomen door nauw samen te werken met Shigeru Miyamoto.

Het is en blijft een vrij ambitieuze taak. De uitdaging zit hem in zaken op te pakken die ontzettend dun zijn in  originele vorm en daar een overtreffende diepte aan proberen te geven. En dat kunnen doen zonder de liefde van de fans op enig manier te comprimeren.

Ze hebben dan ook de tijd genomen om dit goed uit te gaan werken samen met Nintendo want  de Super Mario Bros.-film moet pas in 2022 in de bioscopen te zien zijn.

Heb jij vertrouwen in deze Mario film?

Ad