Super Mario Bros Movie heeft nu een eerdere releasedatum

Super Mario Bros Movie heeft nu een eerdere releasedatum

Het nieuws dat de releasedatum van The Super Mario Bros. Movie in de Verenigde Staten en in 60 andere regio’s over de hele wereld een paar dagen naar voren zal worden geschoven, wat fans in de smaak zal vallen, werd aangekondigd door Nintendo en Illumination .

De Super Mario Bros.-film is nu beschikbaar in verschillende regio’s op 5 april, de dag waarop de release oorspronkelijk was gepland. Volgens de oorspronkelijke planning van het project zou de samenwerking tussen Nintendo en Illumination op 7 april in de bioscopen te zien zijn. Op 9 maart om 14.00 uur PT / 22.00 uur Britse tijd wordt een speciale Mario Movie Nintendo Direct uitgezonden, waarin de voltooide filmtrailer voor het eerst te zien is.

Verhuizen naar 5 april

Wahoo! De releasedatum van de #SuperMarioMovie is verschoven naar 5 april in de Verenigde Staten en meer dan 60 andere regio’s over de hele wereld. De film wordt op 28 april voor het eerst vertoond in bioscopen in Japan en wordt vervolgens in april en mei uitgebreid naar andere regio’s.

Over de Super Mario Bros-film

Een nieuwe animatiefilm gebaseerd op het Super Mario Bros.-universum wordt geproduceerd door Illumination in samenwerking met Nintendo. Op 5 april 2023 wordt de film uitgebracht in Noord-Amerika en op 28 april 2023 in Japan.

Chris Pratt als Mario, Anya Taylor-Joy als Princess Peach, Charlie Day als Luigi, Jack Black als Bowser, Keegan-Michael Key als Toad, Seth Rogen als Donkey Kong, Fred Armisen als Cranky Kong, Kevin Michael Richardson als Kamek en Sebastian M. als Kamek. De film werd geregisseerd door Aaron Horvath en Michael Jelenic, die ook samen werkten aan Teen Titans Go! en Teen Titans

Chris Meledandri, oprichter en CEO van Illumination, en Shigeru Miyamoto, producent voor Nintendo, zijn beiden betrokken bij de productie van de film. De film zal over de hele wereld worden gedistribueerd door Universal Pictures, dat samen met Nintendo ook een co-financier van het project zal zijn.